UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Liverpool İddaa Tahmini 16.02.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İnter evinde, Liverpool’u konuk edecek. Zorlu karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

İnter ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İnter kazanır 3.40, beraberlik 3.80, Liverpool kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Dzeko ve Martinez İşbirliği

İnter, geçtiğimiz hafta sonu İtalya Serie A’da Napoli ile karşı karşıya geldi ve rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Bir önceki hafta ise Milan’a 2-1 kaybederek hayal kırıklığı yaratmışlardı. Serie A’da son 2 maçta 5 puan kaybeden Simone İnzaghi’nin öğrencileri 2. sıraya geriledi ama hala liderlik avantajı İnter’in elinde. Bu hafta ise UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında, Liverpool ile karşılaşacaklar. Şampiyonlar Ligi grubunda oynadığı 6 karşılaşmada 11 puan toplayan İnter, lider Real Madrid’in ardından grubunu 2. sırada tamamladı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Bu sezon Edin Dzeko 14, Lautaro Martinez ise attığı 12 golle İnter’in en dikkat çeken isimleri. Maç öncesinde İnter’da Alessandro Bastoni ve Nicolo Barrella’nın cezalı olduğunu belirtelim. Robin Gossens ve Joaquin Correa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool Dikkat Çekiyor

Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında 6’da 6 yaparak dikkat çekmişti. Milan, Atletico Madrid ve Porto’nun yer aldığı grubu 18 puan ile tamamlayan Jurgen Klopp’un öğrencileri, son 16 turunda İnter’e konuk olacak. İngiltere Premier Lig’de üst üste galibiyetler alan Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu Burnley deplasmanında Fabinho’nun tek golüyle 3 puan almayı başarmıştı. Son 4 maçtan da galibiyet ile ayrılan Liverpool, lider Manchester City’nin takibini sürdürüyor. Son 16 turunda İnter’e konuk olacak Liverpool’da Divock Origi’nin sakatlığı devam ediyor.

İnter – Liverpool Maç Bilgileri

İnter – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundanTürkiye saati ile 23.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maç öncesinde İnter’da Alessandro Bastoni ve Nicolo Barrella’nın cezalı olduğunu belirtelim. Robin Gossens ve Joaquin Correa’nın sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Divock Origi’nin sakatlığı devam ediyor.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Denzel Dumfries, Stefan De Vrij, Milan Skriniar, Federico, Dimarco, Marcelo Brozovic, Stefano Sensi, Hakan Çalhanoğlu, Ivan Perisic, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Sadio Mane, Mohamed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

İki takımda hücumda üretken. İnter’de Lautaro Martinez ve Edin Dzeko dikkat çekiyor. Liverpool ise Şampiyonlar Ligi’nde 6’da 6 yaptı ve tüm maçlarında gol buldu. San Siro’da karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter’de düşüş devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde iç sahada konuk ettikleri Liverpool’a 2-0 kaybettiler ve tur şansını zora soktular.