Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Angers İddaa Tahmini 20.02.2022

20 Şubat Pazar günü Fransa Ligue 1‘de 25. hafta heyecanı yaşanırken, Nice evinde Angers‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlayacak maçı futbol severler beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak izleyebilir.

Rexbet, Nice galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.75, Angers galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.84 olarak verilmiş.

Nice Gol Yollarında Etkisiz

Fransa Ligue 1’de son 2 haftaya kadar liderin en yakın takipçisi olmayı başaran Nice, son 2 hafta kalesinde 3 gole engel olamazken, 180 dakika boyunca skor üretmeyi başaramadı ve önce Clermont, ardından Lyon’a kaybetti. Lyon derbisinde 90 dakika sona erdiğinde rakip kaleye sadece 1 isabetli şut atabilen Christophe Galtier’in öğrencileri, etkisiz hücum performansıyla pozisyon bulmakta zorlanıyor. Lider PSG’nin tam 17 puan gerisinde kalan Nice, bu sezon tek başarısını Fransa Kupası’nda yakalarken, favorilerden PSG ve Marsilya’yı mağlup ederek, çeyrek finalist olmayı başardı. Ligue 1’de ise 5 maçlık galibiyet serisinin ardından düşüşe geçen ekip, eski günlerine geri dönmek istiyor.

Angers Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını ilk 6 savaşına dahil olarak geçiren ve Gerald Baticle önderliğinde sürpriz sonuçlara imza atan Angers, sezonun ikinci yarısı itibariyle tam anlamıyla kabus yaşıyor. Son 3 haftada Saint Etienne, Marsilya ve Strasbourg’a mağlup olurken, son 7 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Evinde ağırladığı Troyes dışında hiçbir rakibine üstünlük kurmayı başaramayan Angers, son haftaların zayıf halkaları arasında yer alıyor. Son 3 haftanın 2’sinde skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Angers hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermiyor.

Nice – Angers Maç Bilgileri

Nice – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Romain Lissorgue. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Flavius Daniliuc kart cezalısı. Youcef Atal ve Jordan Amavi sakat. Angers cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Amavi, Todibo, Lotomba, Kluivert, Boudaoui, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Danijel Petkovic, Abdoulaye Bamba, Traore, Mendy, Manceau, Mangani, Cabot, Fulgini, Bentaleb, Ninga, Brahimi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 2 haftadır mağlup olsa da, rakibinin çok üzerinde bir performans grafiği ortaya koyan Nice, iç saha avantajıyla puan kayıplarına Angers galibiyetiyle son verecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice evinde mağlubiyetlerine son verdi. Angers karşısında haftayı 3 puanla kapatan ev sahibine galibiyeti getiren gol 19. dakikada Justin Kluivert’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.