UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slavia Prag Fenerbahçe İddaa Tahmini 24.02.2022

UEFA Konferans Ligi son 16 play off turu heyecanı devam ediyor. Slavia Prag evinde, temsilcimiz Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Slavia Prag ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Slavia Prag kazanır 2.12, beraberlik 3.55, Fenerbahçe kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Slavia Prag Deplasmanda Kazandı

Slavia Prag, ilk maçta çok etkili olamadı ama Fenerbahçe’nin bireysel hatalarını iyi değerlendirdi. Kadıköy’den 3-2’lik galibiyet ile dönen Çekya ekibi, avantajı eline geçirdi. Bugün Eden Arena’da alacakları her türlü beraberlik ve galibiyette bir üst tura yükselecekler. İlk maçta hızlı hücum oyuncuları ile rakip kaleye giden ve etkili olan bir Slavia Prag izledik. Rövanş maçında da favori olarak gösterilen Slavia Prag’da Ondrej Kudela ve Jan Boril’in sakatlıkları sürüyor.

Fenerbahçe Galibiyet Peşinde

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Hatayspor ile karşılaştı. Serdar Dursun’un penaltıdan attığı 2 golle 3 puana ulaşmayı başardılar. Konferans Ligi’nde ise ilk maçta Slavia Prag’ı konuk eden İsmail Kartal’ın ekibi, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Ferdi Kadıoğlu’nun etkili performansı galibiyet için yeterli olmamıştı. Fenerbahçe’nin turu geçebilmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Tek farklı alınacak galibiyette ise mücadelenin uzatmaya gideceğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Filip Novak ve Luiz Gustavo’nun sakatlıkları sürüyor. Miguel Crespo ve Diego Rossi’nin ise kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Slavia Prag – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Slavia Prag – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eden Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Slavia Prag’da Ondrej Kudela ve Jan Boril’in sakatlıkları sürüyor. Fenerbahçe’de Filip Novak ve Luiz Gustavo’nun sakatlıkları sürüyor. Miguel Crespo ve Diego Rossi’nin ise kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ales Mandous, Tomas Holes, Aiham Ousou, Petr Sevcik, Jakub Hromada, Ondrej Lingr, David Jurasek, İbrahim Traore, Peter Olayinka, Stanislav Tecl, Ivan Schranz

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Atilla Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Dimitris Pelkas, Bright Osayi Samuel, Enner Valencia, Merghim Berisha

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’nin işi pe kolay değil. Slavia Prag, ilk maçı 3-2 kazandı ve avantajı eline geçirdi. Çekya’da gollü bir maç izleriz. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Slavia Prag, ilk maçta olduğu gibi yine aynı skorla kazandı. Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ettiler ve tur atladılar.