Bochum Freiburg İddaa Tahmini 02.03.2022

Almanya Bundesliga temsilcileri Bochum ile Freiburg, DFB Kupası Çeyrek Final kapsamında karşı karşıya gelecek. 2 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te start alacak maçın yayın ekranı Spor SMART 2.

Rexbet, Bochum galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.40, Freiburg galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.95 olarak verilmiş.

Bochum’da Seri Sona Erdi

Bochum, Almanya Bundesliga’da haftayı mağlubiyetle kapattı. Ev sahibi Leipzig karşısına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkarken, maç boyunca formda rakibine direnç göstermeyi başarsa da, bitime 8 dakika kala yediği golle 1-0 mağlup oldu ve seriyi kaybetti. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi 24 hafta sonunda kendisine 11. sırada yer bulurken, şuana dek düşme tehlikesinden uzak kalmayı başardı. Almanya DFB Kupası’nda ise önemli bir başarı elde eden Thomas Reis’in öğrencileri, Wuppertale, Augsburg ve Mainz’i elemeyi başarırken, çeyrek final turunda Freiburg ile eşleşti. Bochum son haftalarda kolay maç kaybetmiyor.

Freiburg Galibiyet Peşinde

Freiburg, Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında iyi bir iç saha performansı ortaya koyarken, Hertha Berlin engelini zorlanmadan geçti. Grifo, Schade ve Höler’in golleriyle zafere ulaşan konuk ekip, 3-0’lık galibiyetle DFB Kupası’na moralli çıkacak. Almanya Bundesliga’da 2 haftadır kazanan, 3 maçtır kaybetmeyen Freiburg, DFB Kupası serüvenine ise Würzburger galibiyetiyle başlarken, Osnabrück ve Hoffenheim engellerini geçerek çeyrek finalist olmayı başardı. Almanya Bundesliga’nın 5. sırasında yer alan Freiburg, zaman zaman düşüşe geçse de, iki kulvarda birden bu sezon iyi performanslar sergiliyor.

Bochum – Freiburg Maç Bilgileri

Bochum – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da Simon Zoller sakat. Freiburg cephesinde Yannik Keitel’in sakatlığı bulunuyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Esser, Gamboa, Stafylidis, Kotchap, Antwi-Adjej, Leitsch, Anthony Losilla, Löwen, Pantovic, Polter, Asano.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Höfler, Höler.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga temsilcileri Bochum ve Freiburg, son haftalardaki etkisiyle dikkat çekiyor. İki takımında DFB Kupası kapsamında bu hafta skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelenin 90 dakikasında kazanan çıkmadı. Uzatmalarda skoru belirleyen isim Roland Sallai oldu ve Freiburg’a tur biletini getirdi. Kazananları tebrik ederiz.