Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Crystal Palace Bahis Tahmini 05.03.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace deplasmanda, Wolverhampton’ın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 18.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Wolverhampton ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Wolverhampton galibiyetinin 2.38, beraberlik tercihinin 3.20, Crystal Palace galibiyetinin ise 3.35 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Wolverhampton 3 Puan Peşinde 

Wolverhampton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları West Ham deplasmanında 1-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Emirates’de Arsenal’a 2-1 mağlup olmuşlardı. Premier Lig’de oynadığı son 2 karşılaşmadan puan çıkartamayan Bruno Lage’in ekibi, ilk 6 yarışında önemli bir yara aldı diyebiliriz. 6. sıradaki Arsenal’ın 5 puan gerisine düştüler. Bu hafta ise Molineux Grounda Crystal Palace’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Wolverhampton’da eksik bulunmuyor. 

Crystal Palace Orta Sıralarda 

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta Selhurst Park’ta konuk ettiği Burnley ile yenişemedi. Burnley karşısında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Selhurst Park’ta Burnley ile 1-1 berabere kalan Crystal Palace, Premier Lig’de oynadığı 8 karşılaşmada sadece 1 puan toplayabildi. Bu hafta sonu ise Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olacaklar. Crystal Palace’ı zor bir 90 dakikanın beklediğini belirtelim. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı sürüyor. 

Wolverhampton – Crystal Palace Maç Bilgileri

Wolverhampton – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı sürüyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Nelson Semedo, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Ruben Neves, Leander Dendoncker, Daniel Podence, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Crystal Palace, son haftalarda formsuz. Premier Lig’de oynadıkları son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Wolverhampton, Molineux Ground’da iyi sonuçlar alıyor. Crystal Palace’ı mağlup ederler ve ilk 6 şanslarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.38

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, sürpriz bir galibiyet aldı. Molineux Ground’da Wolverhampton’ı 2-0 ile geçtiler.