Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Saint Etienne Metz İddaa Tahmini 06.03.2022

6 Mart Pazar günü Fransa Ligue 1‘de 27. hafta heyecanı yaşanırken, günü ilk maçında Saint Etienne ile Metz karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 15:00.

Rexbet, Saint Etienne galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.40, Metz galibiyetine ise 4.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Saint Etienne Galibiyet Peşinde

Saint Etienne, Fransa Ligue 1’de 26. haftayı mağlubiyetle kapattı. Ev sahibi son haftanın en zorlu fikstürüne sahipken, 1-0 öne geçmeyi başardığı lider PSG karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Puel ile yollarını ayıran ve göreve Pascal Dupraz’ı getiren ev sahibi, devre arasına transfer döneminde yaptığı takviyeler ve yeni hocasıyla 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başarırken, yeni transferleriyle ilk mağlubiyetini lider karşısında aldı. Yeniden düşme potasının içerisine giren ev sahibi, bu hafta Play Out hattından Metz karşısına çıkacak.

Metz 5 Maçtır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’de 26 hafta sona ererken, geçtiğimiz hafta Nantes ile sahasında 0-0 berabere kalan Metz, kendisini Play Out hattının içerisinde buldu. Tam 5 maçtır puan kayıplarına çare bulamayan Frederic Antonetti’nin öğrencileri, averaj farklıyla düşme hattından uzak kalırken, bu hafta aynı puana sahip olduğu Saint Etienne ile karşı karşıya gelecek. Konuk ekip ligin en az gol atan ve en fazla gol yiyen 3 takımdan 1’i olarak yoluna devam ediyor. İlk haftadan itibaren Antonetti yönetiminde mücadele eden Metz, hocasıyla toparlanmak adına güven vermedi.

Saint Etienne – Metz Maç Bilgileri

Saint Etienne – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jeremy Stinat. Mücadele Geoffroy Guichard Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Saint Etienne takımında Joris Gnagnon, Saidou Sow, Enzo Crivelli, Yvann Macon ve Romain Hamouma sakat. Metz cephesinde ise Vincent Pajot kart cezalısı. Matthieu Udol ve Habib Maiga’nın sakatlığı bulunuyor.

Saint Etienne’nin 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Moueffek, Silva, Kolodziejczak, Nade, Assane Diousse, Camara, Youssouf, Wahbi Khazri, Aouchiche, Thioub.

Metz’in ilk 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Aurele Caillard, Kana-Biyik, Niakate, Delaine, Vincent Pajot, Jemerson, Louis Mafouta, Yade, Traore, Niane, Nguette.

İddaa Tahmini

Küme düşme hattından bir türlü kurtulmayı başaramayan Saint Etienne, son haftalarda etkisini arttırmayı başarırken, bu hafta en yakın rakibi Metz’i mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Saint Etienne iç sahada kazanarak, ligde kalmak adına önemli bir adım attı. Ev sahibine iç sahada galibiyeti getiren gol 52. dakikada Denis Bouanga’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.