Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Venezia Sassuolo Bahis Tahmini 06.03.2022

Venezia ile Sassuolo, 6 Mart Pazar günü karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 28. hafta fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 17:00‘de başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Venezia kazanır seçeneğine 3.30, beraberliğe 3.40, Sassuolo kazanır seçeneğine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Venezia Son Haftalarda Etkisiz

Venezia cephesinde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Son 11 haftaya girilirken 18. sırada yer alan ev sahibi, son 13 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. İtalya Serie A Ligi’ne yeni yükselen Venezia, Paolo Zanetti önderliğinde zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz hafta Hellas Verona deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, maç boyunca hiçbir varlık gösteremezken, kötü gidişatını sürdürdü. 26 haftadan 5 galibiyet, 7 beraberlik, 14 mağlubiyet alan Venezia, attığı 24 gol ve kalesinde gördüğü 47 golle ligin en zayıf gol istatistiklerinden birini ortaya koyarken, güven vermemeye devam etti.

Sassuolo 2 Haftadır Kazanıyor

İtalya Serie A Ligi’nda 2 haftadır ezeli rakipleriyle karşı karşıya gelen Sassuolo, 4 haftadır devam eden puan kayıplarına, üst sıraların iddialı takımlarından İnter ve Fiorentina karşısında son verdi. İnter karşısında 2-0’lık galibiyete uzanan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise evinde Fiorentina’yı 2-1 mağlup etti. Son dakika golüyle kazanan Sassuolo, 27 hafta sonunda puanını 36’ya yükseltti ve ligin orta sıralarına demir attı. Avrupa şansı devam eden Sassuolo, 27 haftadan 9 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı. Alessio Dionisi ve öğrencileri bu hafta sezonun ilk yarısında 3-1 mağlup etmeyi başardığı Venezia ile karşılaşacak.

Venezia – Sassuolo Maç Bilgileri

Venezia – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Luca Pairetto. Mücadele Pierluigi Penzo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Venezia takımında Luca Lezzerini ve Tyronne Ebuehi sakat. Sassuolo cephesinde ise Maxime Lopez kart cezalısı. Filip Djuricic, Pedro Obiang ve Jeremy Toljan’ın sakatlığı bulunuyor.

Venezia’nın 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Sergio Romero, Ampadu, Ceccaroni, Caldara, Molinaro, Cuisance, Tessmann, Aramu, Crnigoj, Kiyine, Thomas Henry.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Chiriches, Ruan, Mert Müldür, Rogerio, Kiriakopoulos, Frattesi, Domenico Berardi, Magnanelli, Raspadori.

İddaa Tahmini

Son haftaların formda takımları arasında yer alan Sassuolo, ligde zor günler geçiren Venezia karşısında hata yapmayacak ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo maça 4 golle damgasını vururken, Venezia engeline takılmadı ve haftayı rahat bir galibiyetle kapattı. Kazananları tebrik ederiz.