Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Aston Villa İddaa Tahmini 10.03.2022

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Leeds United iç sahada, Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Leeds United ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leeds United kazanır 2.72, beraberlik 3.70, Aston Villa kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Leeds United Alt Sıralarda

Leeds United, üst üste mağlubiyetler yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’e konuk olan Jesse Marsch’ın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste 5. Yenilgisini alan Leeds United, yeni hocası ile de ilk maçından puansız ayrıldı. Leicester City karşısında iyi oynadılar ama bir türlü öne geçecek golü bulamadılar. Son 7 maçta ise sadece 1 puan alabilen Leeds United, düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Bu hafta Elland Road’da Aston Villa’yı konuk edecek Leeds United’da Tyler Roberts, Sam Greenwood, Patrick Bamford, Kalvin Phillips, Charlie Cresswell ve Liam Cooper’ın sakatlıkları sürüyor.

Aston Villa’da Hedef 3 Puan

Aston Villa, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Southampton’ı konuk eden Aston Villa, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanmayı başaran Steven Gerrard’ın öğrencileri, bu hafta ise Elland Road’da Leeds United’ın konuğu olacak. Düşme hattı ile puan farkını iyice açmayı başaran Aston Villa, sezonun ilk yarısında oynadığı Leeds United ile 3-3 berabere kalmıştı. Maç öncesinde Aston Villa’da Bertrand Traore, Leon Bailey ve Marvelous Nakamba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United – Aston Villa Maç Bilgileri

Leeds United – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 22.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Tyler Roberts, Sam Greenwood, Patrick Bamford, Kalvin Phillips, Charlie Cresswell ve Liam Cooper’ın sakatlıkları sürüyor. Aston Villa’da Bertrand Traore, Leon Bailey ve Marvelous Nakamba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Luke Ayling, Pscal Struijk, Diego Llorente, Stuart Dallas, Mateusz Klich, Robin Koch, Daniel James, Jack Harrison, Raphinha, Rodrigo

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Jacob Ramsey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Aston Villa, geçen hafta 4 gollü bir galibiyet aldı. 5 maçtır kaybetmeyen Southampton’ı farklı geçtiler. Leeds United ise üst üste 7 maçtır galibiyet alamıyor. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımdan da gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United’da kötü gidişat devam etti. Elland Road’da konuk ettikleri Aston Villa’ya 3-0 mağlup oldular.