İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 13.03.2022

Herkese merhaba. 13 Mart Pazar günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Leeds United – Norwich City: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Leeds United, mağlubiyet serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içi Aston Villa ile karşılaşan Jesse Marsch’ın ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmadan da puan almayı başarmaadılar. Bu hafta ise Elland Road’da Norwich City’i konuk edecekler. Son 8 maçından galibiyet çıkartamayan Leeds United, düşme hattının sadece 2 puan üzerinde. Maç öncesinde Leeds United’da Tyler Roberts, Sam Greenwood, Kalvin Phillips ve Liam Cooper’ın sakat olduklarını belirtelim. Norwich City’de kümede kalma umutları tükeniyor. Geçtiğimiz hafta içi Carrow Road’da Chelsea’yi konuk eden Norwich City, rakibine 3-1 mağlup oldu. Premier Lig’de oynadıkları son 5 karşılaşmada da mağlubiyet yaşayan Dean Smith’in ekibi, ligin son sırasında yer alıyor. Bu sezon Premier Lig’de en büyük düşme adayı olarak gösteriliyorlar. Sadece 4 galibiyet alabildiler ve kalan 12 haftada işleri çok zor diyebiliriz. Bu hafta Leeds United’a konuk olacak Norwich City’de Adam Idah ve Andrew Omobamidele sakat olan isimler. Leeds United, son haftalarda puan almayı unuttu. Geçen hafta Aston Villa’ya farklı kaybettiler. Bu hafta Elland Road’da Norwich City’i mağlup ederler ve kümede kalma umutlarını sürdürürler.

Everton – Wolverhampton: 02 (ç), 1.45 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Everton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Tottenham deplasmanına konuk oldular ve rakibine 5-0 kaybettiler. Tottenham’ın kaçırdıkları olmasa, karşılaşma daha farklı skor ile de bitebilirdi. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kaybeden Frank Lampard’ın öğrencileri, düşme tehlikesini ensesinde hissediyor. 18. Sırada yer alan Burnley’in sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta ise Goodison Park’ta Wolverhampton’ı ağırlayacaklar. Maç öncesinde Everton’da Fabian Delph, Yerry Mina ve Ben Godfrey sakat olan isimler. Wolverhampton, geçtiğimiz hafta içi 3 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Watford’u 4 golle geçtiler. Taraftarı önünde farklı kazanarak moral bulan Wolverhampton, 3 maçlık mağlubiyet serisini de sonlandırmış oldu. Premier Lig’de ilk 6 umutlarını devam ettiren Bruno Lage’in ekibi, topladığı 43 puan ile 8. Sırada yer alıyor.  Bu hafta ise Goodison Park’ta Everton karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Wolverhampton’da Jonny Castro ve Nelson Semedo’nun sakat olduklarını belirtelim. Wolverhampton, geçen hafta içi farklı kazandı. Watford’u 4 golle geçtiler. Bu hafta Everton karşısında da puan alabilecekleri düşünüyorum. Goodison Park’ta kaybetmezler. 

Chelsea – Newcastle United: MS 1, 1.21 (iddaa) – 1.33 (Bets10) ; Chelsea, geçtiğimiz haftayı yine galibiyet ile kapattı. Norwich City deplasmanına konuk olan Thomas Tuchel’in ekibi, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de son 4 maçtan 12 puan çıkartan Chelsea, son haftaların formda takımlarından biri. Premier Lig’de 3. Sıradaki yerini koruyorlar. Şampiyonluk şansları matematiksel olarak devam ediyor ama bunun kolay olmadığını belirtelim. Bu hafta Stamford Bridge’de Newcastle United’ı konuk edecek Chelsea’de Ben Chilwell, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Newcastle United, Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi Southampton’ın konuğu olan Newcastle United, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Sürpriz bir 3 puan elde eden Eddie Howe’un öğrencileri, yenilmezlik serisini ise 9 maça çıkarttı. Üst üste 3 maçtır da kazanmayı başarıyorlar ve kümede kalma umutları iyice artmış durumda. Bu hafta konuk olacakları Chelsea deplasmanında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Newcastle United’da Kieran Trippier’in sakatlığı bulunuyor. Newcastle United, geçen hafta da kazanmayı başardı. Premier Lig’de kümede kalma umutlarını iyice arttırdılar. Chelsea ise son 4 maçta da fire vermedi. Stamford Bridge’de Newcastle United karşısında da kazanırlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.47

Bets10 Bahis Oranı: 3.48