İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 13.03.2022

Günün gollü geçmesini beklediğim karşılaşmalardan oluşturduğum ‘karşılıklı gol var’ kuponum hazır. Herkese bol şans.

Kayserispor – Konyaspor: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Kayserispor, geçtiğimiz hafta yine bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de üst üste 2 maçtır mağlubiyet yaşayan Kayserispor, 10. Sıraya geriledi. Son haftalarda savunmada da sorun yaşıyorlar. Süper Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmada da kalelerinde gol gördüler. Bu hafat ise Konyaspor’u konuk edecek olan Kayserispor’un işi yine zor. Maç öncesinde Kayserispor’da Gustavo Campanharo ve Bernard Mensah’ın sakatlıkları sürüyor. Teknik direktör Hikmet Karaman ise cezası sebebiyle maçı tribünden takip edecek. Konyaspor, Süper Lig’de 4 maçlık kötü gidişatı sona erdirdi. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Galatasaray’ı 2-0 ile geçtiler. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan İlhan Palut’un öğrencileri moral buldu. Başakşehir ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftayı 3 puan ile kapattılar. Haftanın karlı takımlarından biri olduklarını söyleyebiliriz. Bu hafta ise Süper Lig’de Kayserispor’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Konyaspor’da Eray Birniçan kart cezalısı. Konyaspor, geçen hafta Galatasaray’ı 2-0 ile geçti ve moraller yerinde. Kayserispor ise iç sahada uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Bu hafta reaksiyon göstermeliler. İki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

Real Betis – Athletic Bilbao: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Real Betis’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Atletico Madrid’i konuk eden Real Betis, rakibine 3-1 kaybetti. Bir önceki hafta ise Sevilla deplasmanında 2-1 mağlup olmuşlardı. La Liga’da son 2 maçından puan çıkartmayan Real Betis, 5. Sıraya geriledi. Atletico Madrid ve Barcelona’nın gerisine düştüler. Böylelikle Şampiyonlar Ligi umutları da zora girdi. Bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek Real Betis’de Martin Montoya, Alex Moreno ve Hector Bellerin’in sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Levante’yi 3-0 mağlup etmeyi başardılar. 2. Yarıda bulduğu gollerle 3 puan almayı başaran Marcelino’nun öğrencileri, bu hafta ise Real Betis deplamanına konuk olacak. La Liga’da ilk 6 umutlarını devam ettiriyorlar ve bu hafta Real Betis karşısında alınacak 1 puanın bile önemi büyük. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da eksik bulunmadığını belirtelim. Real Betis, son 2 maçtan puan çıkartamadı. Sevilla ve Atletico Madrid’e mağlup oldular. Üst üste 6 maçtır da gol yiyorlar. Athletic Bilbao, kolay kolay teslim olmaz. İki takımda skor üretmeyi başarır.

Başakşehir – Antalyaspor: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Başakşehir, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta konuk oldukları Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldılar. 2 kez öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bir önceki hafta ise Fatih Karagümrük’e 2-1 kaybetmişlerdi. Son 2 Süper Lig maçında 1 puan toplayabilen İstanbul ekibi, 3. Sıradaki yerini korudu. 2. Sırada yer alan Konyaspor ile aralarında 5 puanlık far var. Bu hafta Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek Başakşehir’de önemli bir eksik yok. Antalyaspor’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor’u konuk eden Nuri Şahin’in ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Fernando’nun harika frikik golüyle 3 puanı alan Akdeniz ekibi, yenilmezlik serisini ise 6 maça çıkarttı. Süper Lig’de son 6 maçta da mağlubiyet yaşamadılar. Düşme hattının da 8 puan üzerine yerleşen Kırmızı Beyazlılar, bu hafta Başakşehir deplasmanında da puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Ufuk Akyol dışında eksik bulunmuyor. Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımdan da gol beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 4.51

Bets10 Bahis Oranı: 6.08