İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 13.03.2022

13 Mart Pazar günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

Southampton – Watford: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Southampton, Premier Lig’de üst üste 2. Yenilgisini yaşadı. 2 hafta önce Villa Park’ta Aston Villa’ya 4-0 kaybeden Southampton, geçtiğimiz hafta içi ise Newcastle United karşısında puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 2-1 kaybettiler. Premier Lig’de son 2 maçından puan çıkartamayan Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, 10. Sıraya geriledi. İç sahada da uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştılar. Bu hafta Watford’u konuk edecek Southampton’da Alex McCarthy ve Lyanco’nun sakatlıkları sürüyor. Watford’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta içi Wolverhampton deplasmanından puansız dönen Watford, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Vicarage Road’da Arsenal’a 3-2 kaybetmişlerdi. Son 4 karşılaşmadan 1 puan alabilen Roy Hodgson’ın ekibi, düşme hattında yer almaya devam ediyor. Ligin son sırasında yer alan Norwich City’nin sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta ise Southampton deplasmanına konuk olacaklar ve işleri çok zor. Maç öncesinde Watford’da Nicolas Nkoulou ve Ismaila Sarr’ın sakatlıklar sürüyor. Southampton, geçtiğimiz hafta içi beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Newcastle United’a 2-1 kaybettiler. Watford karşısında artık reaksiyon göstermeleri şart. Southampton’dan bu hafta galibyet bekliyorum.

Real Sociedad – Alaves: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Real Madrid deplasmanından 4-1’lik mağlubiyet ile döndüler. La Liga’da 6. Sırada yer alan Real Sociedad, bu hafta Alaves ile karşı karşıya gelecek. Anoeta’da oynadığı son 2 karşılaşmada Granada’yı 2-0, Osasuna’yı ise 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Son 4 maçta ise mağlubiyet yaşamnadıklarını da belirtelim. Maç öncesinde Diego Rico, Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları devam ediyor. Alaves, La Liga’da geçtiğimiz hafta sürpriz bir beraberlik aldı. İç sahada konuk ettikleri Sevilla ile golsüz berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Getafe deplasmanında 2-2 berabere kalmışlardı. La Liga’da oynadığı son 2 karşılaşmada 2 puan toplayan Jose Luis Mendilibar’ın öğrencileri, bu hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak. Deplasmanda oynadığı son 9 maçta da galibiyet alamayan Alaves’in bu hafta puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Alaves’de eksik bulunmadığını da belirtelim. Real Sociedad, maçın net favorisi. Düşme hattında yer alan Alaves’in bu deplasmanda işi zor. Real Socied, Anoeta’da kazanmayı başarır.

Alanyaspor – Fenerbahçe: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılan Francisco Farioli’nin ekibi, bu hafta ise Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak. Son 2 maçından 6 puan çıkartan ve 2. Sıra hedefini devam ettiren Alanyaspor, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Süper Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmada da gol yediler. Bu hafta konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında da işleri zor olacak. Fenerbahçe, Süper Lig’de son haftalarda olumlu sinyaller veriyor. Üst üste 3 maçlık galibiyet serisinin ardından geçen hafta Trabzonspor karşısında da puan almayı başardılar. Kadıköy’de konuk ettikleri Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Sarı Laciverliler, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 10 puan topladı ve çıkışını sürdürdü. Son haftalarda deplamanda da kaybetmeyen bir Fenerbahçe izliyoruz. Giresunspor ve Kasımpaşa deplasmanında kazanan İsmail Kartal’ın ekibi, son 5 deplasman maçında da mağlubiyet yaşamadı. Bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de İrfan Can ve Mert Hakan cezalı. Filip Novak ve Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Bol gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Hem Alanyaspor hem de Fenerbahçe skor üretir. 

Toplam İddaa Oranı: 2.93

Bets10 Bahis Oranı: 4.01