İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.03.2022

13 Mart Pazar gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Barcelona – Osasuna: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.37 (Bets10) ; Barcelona, hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde istediği sonucu alamadı. Camp Nou’da konuk ettikleri Galatasaray ile golsüz berabere kaldılar. Önümüzdeki hafta turu geçebilmeleri için İstanbul’da kazanmaları gerekiyor. La Liga’da ise geçen hafta Elche’yi deplasmanda 2-1 ile geçen Xavi’nin ekibi, üst üste 3. Galibiyetini aldı. 2022 yılında La Liga’da mağlubiyetleri de bulunmuyor. Bu hafta Osasuna’yı konuk edecek Barcelona’da Ansu Fati, Sergio Roberto ve Samuel Umtiti’nin sakatlıkları bulunuyor. Osasuna, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir 3 puan aldı. El Sadar’da konuk ettikleri Villarreal karşısında 1-0 kazandılar. Haftayı galibiyet ile kapatan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, orta sıralarda yer almaya devam ediyor. Düşme hattının bir hayli uzağındalar ve rahat bir konumdalar. Bu hafta ise La Liga’da Barcelona ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Osasuna’da Jesus Areso’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Barcelona, 2022 yılında La Liga’nın en çok puan toplayan takımı olarak dikkat çekiyor. İlk 4 hattına da yerleştiler. Bu hafta Osasuna karşısında da kazanırlar ve zirve takibini devam ettirirler.

Adana Demirspor – Sivasspor: MS 1, 1.73 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin son sırasında yer alan Yeni Malatyapsor’a konuk oldular ve rakibine 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de haftanın sürpriz yenilgilerinden birini alan Vincenzo Montella’nın ekibi, bu hafta Sivasspor karşısında 3 puan alarak moral bulmak istiyor. 45 puan ile 6. Sırada yer alan Adana Demirspor, 4. Sıradaki Fenerbahçe’nin sadece 2 puan gerisinde. Üstelik bu hafta Alanyaspor ile Fenerbahçe birbirleriyle oynayacak. Bu sebeple Adana Demirspor’un puan kaybı yaşamaması gereken bir hafta diyebiliriz. Sivasspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından puan çıkartamadı. Fernando’nun frikik golüne engel olamadılar ve rakibine 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır mağlup olan Sivasspor’da moraller bozuk. Son haftalarda deplasmanda da yokları oynuyorlar ve son 4 deplasman maçından da mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacak Sivasspor’un işi son derece zor diyebiliriz.Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da eksik bulunmadığını belirtelim. Sivasspor’da kötü gidişat devam ediyor. Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Antalyaspor karşısında da kaybettiler. Adana Demirspor, maçın favorisi. Taraftarı önünde Montella’nın ekibi, kazanmaya yakın taraf.

West Ham – Aston Villa: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; West Ham, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Liverpool deplasmanından puansız döndü. Anfield’da konuk oldukları rakibine 1-0 kaybettiler. Liverpool karşısında önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Londra ekibi, bu hafta Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. West Ham’ın ilk 6 umutları için kazanması gereken bir karşılaşma. Maç öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna, Vladimir Coufal ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa, geçtiğimiz hafta yine kazanan takımlardan biriydi. Elland Road’da Leesd United’a konuk olan Steven Gerrard’ın öğrencileri, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Philippe Coutinho, yine etkili bir performans göstererek Aston Villa’ya galibiyeti getiren isimlerden biriydi. Premier Lig’de üst üste 3 maçtı kazanmayı başaran Aston Villa, orta sıralardaki yerini koruyor. Bu hafta West Ham deplasmanına konuk olacaklar ve yine galibiyet peşindeler. Maç öncesinde Aston Villa’da Bertrand Traore ve Marvelous Nakamba’nın sakatlıkları var. Aston Villa, üst üste 3 maçtır kazanmayı başarıyor. Geçen haftada rahat bir galibiyet aldılar. Hücum hattında iyi bir ritim yakaladılar. West Ham’da iç sahada rahat skor bulabiliyor. Hem West Ham’dan hem de Aston Villa’dan gol bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.31

Bets10 Bahis Oranı: 4.47