UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ajax Benfica İddaa Tahmini 15.03.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Benfica deplasmanda, Ajax karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Ajax bugün Benfica karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Ajax galibiyetine 1.42, beraberlik tercihine 5.80, Benfica galibiyetine 7.00 oran veriyor. 

Ajax Galibiyete Yakın

Ajax, ilk maçtan 2-2’lik beraberlik ile döndü. Dusan Tadic ve Sebastien Haller’in golleriyle 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Da Luz’da alınan 2-2’lik beraberlik Ajax adına kötü bir sonuç değil ama bu kez iç sahada rahat kazanmaları bekleniyor. Hollanda Eredivisie’de de geçen hafta Cambuur deplasmanında 3-2 kazandılar ve liderliğini devam ettirdiler. Bu hafta ise Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Benfica’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Ajax’da Marten Stekelenburg’un sakatlığı devam ediyor.

Benfica’nın İşi Zor

Benfica, geçtiğimiz hafta Portekiz Liga NOS’da 2 puan bıraktı. Da Luz’da konuk ettikleri Vizela ile 1-1 berabere kaldılar. Son 6 maçtır kaybetmiyorlar ama Vizela karşısında kazanamamaları da düşündürücü. Şampiyonlar Ligi’nde ise son 16 turu ilk maçında Ajax’ı konuk eden Benfica, 2 kez geriye düştüğü karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Ajax karşısında işleri pek kolay değil ama en azından ilk maçta alınan beraberlik ile umutlarını korumayı başardılar. Karşılaşma öncesinde Benfica’da Haris Seferovic, Rodrigo Pinho ve Lucas Verissimo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Ajax Benfica Maç Bilgileri

Ajax – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ajax’da Marten Stekelenburg’un sakatlığı devam ediyor. Benfica’da Haris Seferovic, Rodrigo Pinho ve Lucas Verissimo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Jurrin Timber, Edson Alvarez, Noussair Mazroui, Daley Blind, Lisandro Martinez, Davy Klaassen, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Anthony, Sebastien Haller

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odisseas Vlachodimos, Alex Grimaldo, Jan Vertonghen, Nicolas Otamendi, Valentin Lazoro, Julian Weigl, Adel Taarabt, Goncalo Matias Ramos, Everton Soares, Darwin Nunez, Rafa Silva

İddaa Tahmini

Ajax, turun net favorisi. Benfica, geçen hafta Vizela karşısında kazanamadı ve moraller bozuk. İlk maçta da Ajax’a karşı üstünlük kuramadılar. Ajax’ın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Taraftarı önünde Benfica’yı mağlup ederler ve tur atlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica, sürpriz yaptı. Ajax deplasmanında son dakikalara doğru buldukları golle 1-0 kazandılar ve çeyrek finale yükseldiler.