Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Liverpool İddaa Tahmini 16.03.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Arsenal evinde, Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 23.15’de başlayacağını ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Arsenal ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 4.00, beraberlik 4.25, Liverpool kazanır ise 1.82 olarak açıklanmış.

Arsenal Evinde Kazandı

Arsenal, son haftalarda yakaladığı galibiyet serisine Leicester City karşısında da devam etti. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de konuk ettikleri Leicester City’i 2-0 ile geçmeyi başardılar. Premier Lig’de 4. Sıradaki yerini koruyan Mikel Arteta’nın öğrencileri, üst üste 5 maçtır kazanıyor. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçta 15 puan toplamayı başardılar. Bu hafta Emirates’de konuk edecekleri Liverpool karşısında da hedef 3 puan. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da eksik bulunmuyor.

Liverpool Takibini Sürdürüyor

Liverpool, Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de Brighton’a konuk olan Liverpool, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 8. Galibiyetini elde eden Jurgen Klopp’un öğrencileri, zirve takibini sürdürüyor. Lider Manchester City’nin sadece 3 puan gerisindeler ve bu hafta Emirates’de Arsenal’a konuk olacaklar. Son 8 maçta 24 puan toplayan Liverpool, savunma anlamında da dikkat çekiyor. Bu 8 karşılaşmada kalelerinde sadece 2 gol gördüler. Bu hafta Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Arsenal – Liverpool Maç Bilgileri

Arsenal – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soarey, Gabriel, Ben White, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Nicolas Pepe, Alexandre Lacazette

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Ibrahima Konate, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Naby Keia, Luis Diaz, Sadio Mane, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, maçın favorisi ama Arsenal’ın son haftalardaki yükselen performansı karşısında ne yapacakları merak konusu. Arsenal, özellikle Emirates’de çok etkili. Zevkli ve gollü bir 90 dakika bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, Premier Lig’de 5 maç aradan sonra mağlup oldu. Emirates’de konuk ettikleri Liverpool’a 2-0 kaybettiler.