UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Villarreal İddaa Tahmini 16.03.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Villarreal deplasmanda, Juventus’un konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Juventus ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Juventus kazanır 1.95, beraberlik 3.60, Villarreal kazanır ise 4.35 olarak açıklanmış. 

Juventus Yarışa Ortak Oldu 

Juventus, geçtiğimiz hafta sonu Serie A’da bir galibiyet daha aldı. Konuk oldukları Sampdoria deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndüler. Serie A’da üst üste 3 maçtır kazanan Juventus, tam 15 maçtır ise mağlubiyet yaşamıyor. Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu ilk maçında Villarreal deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Juventus’un kaybetmemesi önemliydi. Allianz’da bu kez maçın favorisiler. Alvaro Morata ve Vlahovic gibi kaliteli ayaklar ile kazanmalarını bekliyorum. Maç öncesinde Juventus’da Leanordo Bonucci ve Federico Chiesa’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Villarreal Moral Buldu 

Villarreal’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu İspanya La Liga’da Celta Vigo ile karşılaşan Villareal, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta yaşanan Osasuna mağlubiyetini de unutturmuş oldular. Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçta Juventus ile 1-1 berabere kalan Unai Emery’nin öğrencileri, bu kez Allianz’da sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de golcü Paco Alcacer ve sol bek Alberto Moreno’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Juventus Villarreal Maç Bilgileri

Juventus – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus’da Leanordo Bonucci ve Federico Chiesa’nın sakatlıkları devam ediyor. Villarreal’de golcü Paco Alcacer ve sol bek Alberto Moreno’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Matthijs De Light, Daniele Rugani, Danilo, Luca Pellegrini, Arthur, Adrien Rabiot, Manuel Locatelli, Moise Kean, Alvaro Morata

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Gerard Moreno, Danjuma Groeneveld

İddaa Tahmini

Juventus, turun favorisi. Serie A’da oynadıkları son 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldıklarını belirtelim. Villarreal karşısında da taraftarı önünde kazanmalarını bekliyorum. Allegri ve ekibi, bir üst tura çıkan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, dikkat çekici bir galibiyet aldı. Allianz’da konuk oldukları Juventus’u 3-0 mağlup ederek çeyrek finale çıktılar.