Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bordeaux Montpellier Bahis Tahmini 20.03.2022

Matmut Atlantique Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1‘in 29. hafta mücadelesinde, Bordeaux ile Montpellier kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 17:00‘de sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2.

Rexbet, Bordeaux galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.60, Montpellier galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Bordeaux En Alt Sıradan Kurtulamadı

Fransa Ligue 1 sahnesinde sezonun son 10 haftasına girilirken, 4 galibiyet, 10 beraberlikle 22 puan toplamayı başaran Bordeaux, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 4 hafta önce teknik adam değişikliğine giderek, göreve David Guion’u getiren ev sahibinde isimler değişse de kötü futbol değişmedi. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu PSG deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Bordeaux, üst üste 2. yenilgisini alırken, son 6 haftadan galibiyet çıkaramadı. Kalesinde tam 68 gole engel olamayan ev sahibi, Ligue 1 sahnesinde uzak ara en kötü savunma performansını ortaya koyarken, tüm hamlelerine rağmen ligde kalmakta zorlanıyor.

Montpellier Galibiyeti Kaçırdı

Fransa Ligue 1’in 28. haftasında Nice ile karşı karşıya gelen Montpellier, Rennes ve Nantes karşısında aldığı farklı mağlubiyetlerin ardından, liderin en yakın takipçisine geçit vermedi ve golsüz beraberlikle 1 puanı hanesine yazdırdı. Son haftalardaki en etkili performansını sergileyen konuk ekip, Savanier’in penaltı şansını değerlendirememesiyle birlikte 39. dakikadan 10 kişi oynayan rakibi karşısında galibiyeti kaçırdı. Son 9 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, sezonun ikinci yarısı itibariyle düşüşe geçerken, sezonun ilk yarısında topladığı puanlar konuk ekibi düşme hattından uzak tutmak için şuana kadar yeterli oldu. 11. sırada yer alan Montpellier, üst sıra umutlarını kaybederken, ligdeki yerini zayıf halka Bordeaux karşısında korumak istiyor.

Bordeaux – Montpellier Maç Bilgileri

Bordeaux – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Thomas Leonard. Mücadele Matmut Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux takımında Remi Oudin ve Gaetan Poussin kart cezalısı. Mehdi Zerkane, Tom Lacoux ve Ricardo Mangas sakat. Montpellier cephesinde ise Pedro Mendes ve Thibault Tamas’ın sakatlığı bulunuyor.

Bordeaux’un 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Mexer, Marcelo, Ahmedhodzic, Gregersen, Fransergio, Otavio, Adli, Sissokho, Hwang, Niang.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Sakho, Souquet, Cozza, Chortard, Savanier, Ferri, Mollet, Ristic, Makouana, Elye Wahi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in orta sıralarında yer alan Montpellier, ligin en zayıf halkası Bordeaux’a galibiyet şansı vermeyecek ve haftayı en az 1 puanla kapatacaktır. Montpellier rakibine son 6 maçta geçit vermedi.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.30

Rexbet Oranı: 02 (Ç), Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier deplasmandan galip çıkmayı başardı. Konuk ekip 9 kişi tamamladığı mücadelede, Ligue 1’in en zayıf halkasını mağlup etti.