Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Metz İddaa Tahmini 20.03.2022

20 Mart Pazar günü, Fransa Ligue 1‘de 4 haftadır kazanan Rennes ile son 7 haftanın tamamında puan kaybeden Metz karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:00.

Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Rexbet, Rennes galibiyetine 1.28, beraberliğe 5.50, Metz galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda.

Rennes Doludizgin

Fransa Ligue 1 sahnesinde Rennes rüzgarları esiyor. Son 4 haftadan 4 galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibi, 4 maçtan da farklı galibiyetler almayı başardı ve hücum hattında harikalar yarattı. Troyes, Montpellier, Angers ve Lyon engellerini zorlanmadan geçmeyi başaran Bruno Genesio’nun öğrencileri, 29 hafta sonunda 49 puana yükseldi ve ligin 4. sırasında kendisine yer bulurken, 2. sıra ile puan farkını 1’e indirmeyi başardı. 4 maçta attığı 14 golle dikkat çeken Rennes, Gaetan Laborde, Benjamin Bourigeaud ve Martin Terrier’in harika performans grafiğiyle yükselişe geçti. Son haftalara damga vuran Rennes, düşme hattındaki Metz karşısında etkisini sürdürmek istiyor. Rennes taraftarı önünde mutlak favori.

Metz 7 Maçtır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’in 28. haftasında Lens’i sahasında konuk eden Metz, karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrılırken, ligde galibiyet hasretini 7, gol hasretini ise 4 haftaya çıkararak, düşme hattının içerisinde yer aldı. Son haftalarda pozisyon üretmekte zorlanan Metz, hücum performansıyla sınıfta kaldı. Ligde 4 galibiyeti bulunan Metz, ilk haftalardan itibaren alt sıralardan kurtulmayı başaramasa da, teknik adam Frederic Antonetti ile son 10 haftaya giriyor. Attığı 25 golle ligin en zayıf hücum performanslarından birini sergileyen Metz, Rennes deplasmanın öncesi 7 haftalık performans grafiğiyle güven vermemeye devam ediyor.

Rennes – Metz Maç Bilgileri

Rennes – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Willy Delajod. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında Alfred Gomis, Romain Salin, Kamaldeen Sulemana, Loic Bade ve Lesley Ugochukwu sakat. Metz cephesinde ise Vincent Pajot kart cezalısı. Matthieu Udol ve Habib Maiga’nın sakatlığı bulunuyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Naif Aguerd, Warmed Omari, Birger Meling, Hamari Traore, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Jonas Martin, Sehrou Guirassy, Gaetan Laborder.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Aurele Caillard, Kana-Biyik, Niakate, Delaine, Pape Sarr, Jemerson, Louis Mafouta, Yade, Traore, Niane, Nguette.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 4 haftanın en iyi performans grafiğini ortaya koyan Rennes, düşme hattından kurtulamayan ve son 7 haftanın tamamında puan kaybeden Metz karşısında farklı galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.61

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes haftanın en iyi galibiyetine imza attı. Ev sahibi tam 6 golle 3 puana uzanırken, Metz tek gol bulduğu mücadelede hezimetten kurtulamadı.