Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Lazio İddaa Tahmini 20.03.2022

Roma ile Lazio‘nun, 20 Mart Paar günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 20:30‘de start alacak İtalya Serie A Ligi 30. hafta mücadelesine Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak. Derby Capitolino‘nun hakemi ise Massimiliano Irrati.

Rexbet, Roma galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.50, Lazio galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.17, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 2.47 oran veriyor.

Roma Son Dakika Golüyle Güldü

Roma, Konferans Ligi sahnesinde büyük bir hatanın kıyısından döndü. Konferans Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Vitesse’yi deplasmanda 10 kişiyle 1-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, rövanş maçına büyük bir avantajla çıkarken, ilk yarıda yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyen Roma, kalesinde ilk isabetli şuta 62. dakikada izin verirken, çok uzaklardan harika bir şutla 1-0 geriye düştü. Son haftaların formda ismi Tammy Abraham takımına son dakika golüyle tur biletini getirirken, İtalya Serie A Ligi’nde tam 8 haftadır bileği bükülmeyen Jose Mourinho’nun öğrencileri, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finalist olmayı başardı. Roma derbi öncesi çok formda.

Lazio Son Haftalarda Yükselişte

UEFA Avrupa Ligi ve İtalya Kupası’na veda eden Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde yoluna devam ederken, tek kulvarda konuk ekibin hedefi Şampiyonlar Ligi potasında yer almak. Son 16 Play Off Turu’nda Porto engeline takılan ve rotasını lige çeviren Maurizio Sarri’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nin son 8 haftasında sadece liderin en yakın takipçisi Napoli’ye kaybetti. Son 8 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlik çıkarmayı başaran Lazio, birime 9 hafta kala 49 puanla 5. sıraya yükseldi. Napoli mağlubiyetinin ardından son 2 haftada Cagliari ve Venezia’yı mağlup etmeyi başaran Lazio, attığı 4 gole karşılık, kalesine gole geçit vermedi. Konuk ekip derbi öncesi rakibi Roma gibi çok formda.

Roma – Lazio Maç Bilgileri

Roma – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Massimiliano Irrati. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Leonardo Spinazzola sakat. Lazio cephesinde ise Mattia Zaccagni kart cezalısı. Danilo Cataldi’nin sakatlığı bulunuyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Vina, Smalling, Kumbulla, Bryan Cristante, Maitland-Niles, Veretout, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy, Mkhitaryan, Tammy Abraham.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Gabarron, Hysaj, Francesco Acerbi, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçerek üst sıralardaki iddiasını sürdürmeyi başaran Roma ve Lazio, dev derbide hata yapmak istemiyor. Ligde son 9 haftaya girilirken puan kaybetmek istemeyen ezeli rakiplerin bu hafta ilk 45 dakikada temkinli bir oyun ortaya koyacağını ve devre arasına beraberlikle gireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.98

Rexbet Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma evinde 3 golle 3 puana uzandı. Mourinho’nun öğrencileri derbide ilk yarıya 3 golle damga vururken, ikinci yarı ezeli rakibi karşısında skoru korumayı bildi.