TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Yeni Malatyaspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 19.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Kasımpaşa deplasmanda, Yeni Malatyaspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Yeni Malatyaspor galibiyetine 3.95, beraberlik tercihine 3.70, Kasımpaşa galibiyetine ise 1.99 verildiğini görüyoruz.

Yeni Malatyaspor’da Umutlar Azalıyor

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Altay deplasmanından puansız döndü. İzmir’de rakibine 1-0 kaybettiler. Bu mağlubiyetin ardından da kümede kalma umutları iyice azaldı. 2 hafta önce Adana Demirspor’u 1-0 ile geçen ve moral bulan Cihat Arslan’ın ekibi, 20 puan ile ligin dibinde yer alıyor. 16. Sırada yer alan Giresunspor’un tam 15 puan gerisindeler. Ligin bitimine de 9 hafta var ve Yeni Malatyaspor’un bu sezon kümede kalması iyice zorlaştı. Kasımpaşa maçı öncesinde Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez kart cezalısı.

Kasımpaşa’dan 3 Puan

Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Umut Bozok, geçtiğimiz hafta yine gol atmayı başardı ve Kasımpaşa’nın en golcü oyuncusu unvanını korudu. Süper Lig’de sezonun 2. Yarısında çok önemli galibiyetler alan Sami Uğurlu’nun öğrencileri, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta Yeni Malatyaspor’a konuk olacak Kasımpaşa, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da Tarkan Serbest ve Eren Elmalı kart cezalısı.

Yeni Malatyaspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez kart cezalısı. Kasımpaşa’da Tarkan Serbest ve Eren Elmalı kart cezalısı.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Oussama Haddadi, Philip Awuku, Wallace, Karim Hafez, Godfred Donsah, Didier Ndong, Mounir Chouiar, Mustafa Eskihellaç, Nouha Dicko

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Florent Hadergjonaj, Tomas Brecka, Ryan Donk, Eren Elmalı, Bistrovic, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Kevin Varga, Jackson Muleka, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, geçen hafta Çaykur Rizespor engelini 3-1 ile geçti. Devre arasında takıma katılan oyuncularda da çok iyi verim alıyorlar. Son sıradaki Yeni Malatyaspor’u deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.72

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.99

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Yeni Malatyaspor’un kümede kalma umutları iyice azaldı. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 2-0 kaybettiler.