LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Villarreal Bahis Tahmini 20.03.2022

İspanya La Liga’da üst sıra takibini sürdüren Villarreal deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. Kaşılaşma saat 18.15’de başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Cadiz ile Villarreal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Cadiz galibiyetinin 4.55, beraberlik tercihinin 3.75, Villarreal galibiyetinin ise 1.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Cadiz İç Sahada Puan Alıyor

Cadiz, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından puansız döndü. Alvaro Negredo’nun golüyle devreye 1-1 girdiler ama ikinci yarıda yedikleri golle Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Cadiz, topladığı 24 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Nuevo Mirandilla’da Villarreal ile karşılaşacaklar. İç sahada oynadığı son 4 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan Cadiz, Villarreal karşısında da yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Maç öncesinde Cadiz’de Juan Cala ve Florin Andone’nin sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal Tur Atladı

Villarreal, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. La Ceramica’da konuk ettikleri Celta Vigo’yu tek golle geçtiler. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’a konuk olan Villarreal, rakibini 3-0 mağlup ederek sürpriz bir galibiyet elde etti. Juventus karşısında müthiş bir direnç gösterdiler ve çeyrek finale çıktılar. La Liga’da da ilk 4 umutlarını sürdürüyorlar. Bu hafta Cadiz’e konuk olacak Villarreal’de Alberto Moreno ve Paco Alcacer’ın sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz – Villarreal Maç Bilgileri

Cadiz – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Juan Cala ve Florin Andone’nin sakatlıkları devam ediyor. Villarreal’de Alberto Moreno ve Paco Alcacer’ın sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Gerard Moreno, Danjuma Groeneveld

İddaa Tahmini

Villarreal, maçın favorisi. Hafta içi yorucu bir Şampiyonlar Ligi maçı oynadılar ama Juventus’u 3 golle geçerek tur atladılar. Cadiz deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Villarreal’i 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalma yolunda çok önemli bir 3 puan aldılar.