LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Mallorca Bahis Tahmini 20.03.2022

İspanya La Liga’da üst üste mağlubiyetler yaşayan Mallorca deplasmanda, Espanyol’un konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 16.00’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Espanyol ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Espanyol kazanır 2.12, beraberlik 3.55, Mallorca kazanır ise 3.65 olarak açıklanmış.

Espanyol Üstünlüğünü Koruyamadı

Espanyol, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Levante deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Ciudad’da Javier Puado’nun golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bir önceki hafta ise Espanyol, iç sahada konuk ettiği Getafe’yi 2-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Kümede kalma umutlarını sürdüren Vicente Moreno’nun öğrencileri, bu hafta Mallorca’yı konuk edecek. Maç öncesinde Espanyol’da Javi Puado kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Mallorca’da 2 Eksik

Mallorca, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta lider Real Madrid’i konuk eden Mallorca, rakibi karşısında puan almayı başaramadı. İkinci yarıda yedikleri gollerle Real Madrid’e 3-0 kaybettiler. La Liga’da üst üste 5. Yenilgisini yaşayan Luis Garcia’nın öğrencileri, küme düşme baskısını net bir şekilde hissediyor. Son 5 karşılaşmadan puan çıkartamayan Mallorca’nın bu hafta Espanyol deplasmanında da işi zor. Maç öncesinde Mallorca’da Manolo Reina ve Pablo Maffeo’nun kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Espanyol – Mallorca Maç Bilgileri

Espanyol – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Javi Puado kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Mallorca’da Manolo Reina ve Pablo Maffeo’nun kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Raul De Tomas

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Mallorca, haftardır galibiyet alamıyor. La Liga’da oynadıkları son 5 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Espanyol, kendi sahasında maçın favorisi. Mallorca karşısında kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, tek golle 3 puan almayı başardı. Mallorca’yı 1-0 ile geçen Espanyol, kümede kalma umutlarını iyice arttırdı.