Brezilya Şili İddaa Tahmini 25.03.2022

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri Grubu lideri Brezilya iç sahada, Şili ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 02.30’da start alacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Brezilya Şili arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Brezilya kazanır 1.47, beraberlik 4.50, Şili kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.

Brezilya Liderliğini Sürdürüyor

Brezilya, grupta liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz ay Ekvador ve Paraguay ile karşı karşıya gelen Brezilya, bu 2 karşılaşmadan 4 puan çıkarttı. En yakın takipçisi Arjantin’in 3 puan önünde liderliğini sürdüren Tite’nin ekibi, Dünya Kupası bileti almayı garantiledi. Bugün Şili karşısında da kazanırlarsa, liderliği de garantilemiş olacaklar. Grupta namağlup bir şekilde yoluna devam eden Brezilya, bugün karşılaşacağı Şili karşısında maçın net favorisi.

Şili’den 3 Puan

Şili, grupta oynadığı son karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı başardı. Konuk oldukları Bolivya deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile döndüler. Grupta puanını 19’a yükselten Martin Lasarte’nin ekibi, 5. Sıradaki Peru’nun sadece 2 puan gerisinde. Grubu 5. Sırada tamamlayarak takım play off oynayacak ve Şili’nin 4.’lük ihtimali zor ama 5.’lik ihtimalleri hala devam ediyor. Bu hafta lider Brezilya’ya konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Şili’eksik bulunmadığını belirtelim.

Brezilya – Şili Maç Bilgileri

Brezilya – Şili Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 02.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nilton Santos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brezilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Marquinhos, Eder Militao, Alax Sandro, Fred, Casemiro, Richarlison, Vinicius Junior, Lucas Paqueta, Roberto Firmino

Şili'nin ilk 11’i Belli mi?

Şili’nin muhtemel kadrosu: Claudio Bravo, Eugenio Mena, Guillermo Maripan, Mauricio Isla, Francisco Sierralta, Gary Medel, Claudio Baeza, Diego Valdes, Marcelino Nunez, Alexis Sanchez, Eduardo Vargas

İddaa Tahmini

Şili’nin muthlak 3 puana ihtiyacı var ama lider Brezilya karşısında işleri çok zor. Brezilya’nın grupta namağlup bir şekilde yoluna devam ettiğini belirtelim. Şili karşısında da kazanırlarsa, liderliği garantileyecekler. Tite’nin öğrencileri, Şili karşısında da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…