Paraguay Ekvador İddaa Tahmini 25.03.2022

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri 17. Maçında Ekvador deplasmanda, Paraguay’ın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 02.30’da başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Paraguay ve Ekvador arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Paraguay kazanır 3.10, beraberlik 3.10, Ekvador kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Paraguay’da Puan Kayıpları

Paraguay, üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay karşılaştıkları Uruguay ve Brezilya karşısında da mağlubiyetlere engel olamadılar. Uruguay’a 1-0 kaybeden Paraguay, Brezilya’dan ise 4 yedi. Grupta oynadıkları 16 karşılaşmada sadece 2 galibiyetleri var. Herhangi bir iddiası kalmayan Paraguay’ın son 7 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadığını belirtelim. Bu hafta konuk edecekleri Ekvador karşısında da işleri son derece zor.

Ekvador Moralli

Ekvador’da moraller yerinde. Lider Brezilya’dan puan almayı başaran Ekvador, Peru ile de 1-1 berabere kalarak 3. Sıradaki yerini korumuştu. Grupta oynadıkları 16 karşılaşmada 25 puan topladılar ve ilk 4 şanslarını iyice arttırdılar. Bu hafta Paraguay ile karşılaşacak olan Ekvador, kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. Grubun ilk maçında karşılaştıkları Paraguay’ı 2-0 ile geçmişlerdi. Son 5 maçta mağlubiyeti bulunmayan Ekvador’un bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılacağını düşünüyorum.

Paraguay – Ekvador Maç Bilgileri

Paraguay – Ekvador Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 02.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Defensores del Chaco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Paraguay'ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Anthony Silva, Fabian Balbuena, Alberto Espinola, Gustavo Gomez, Junior Alonso, Oscar Romero, Angel Lucena, Gaston Gimenez, Angel Romero, Richard Sanchez, Antonio Sanabria

Ekvador'un ilk 11’i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Alexander Dominguez, Felix Caicedo, Piero Hincapie, Byron Castillo, Pervis Estupinan, Carlos Gruezo, Angel Mena, Jeremy Sarmiento, Alan Franco, Moises Caicedo, Michael Estrada

İddaa Tahmini

Ekvador, grupta oynadığı son 5 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı. Brezilya ve Arjantin’in ardından grupta en çok puan toplayan takım konumundalar. İddiası kalmayan Paraguay’ı deplamanda mağlup ederler e doğrudan Dünya Kupası bileti alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…