Paraguay Ekvador Bahis Tahmini 25.03.2022

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu‘nda bitime 2 hafta kala, Paraguay ile Ekvador karşı karşıya gelecek. 25 Mart Cuma saat 02:30‘da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi Nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Bets10, Paraguay galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.00, Ekvador galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.75, beraberliğe 2.65, konuk ekibe ise 2.12 oran veriyor.

Paraguay’da Umutlar Sona Erdi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Paraguay, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Gurubu’nda tam 7 maçtır galibiyete hasret kalırken, Dünya Kupası hayallerine veda etti. 4 hafta önce gruptan çıkmak için göreve Guillermo Schelotto’yu getiren Paraguay, yeni hocasıyla 4 maçta skor dahi üretemezken, 4 maçtan alına n1 puanla birlikte, umutlar sona erdi. Tüm çabalarına rağmen son haftaların en zayıf halkalarından biri olmaktan kurtulamayan Paraguay, son 2 hafta gruptan çıkma umutları devam eden Ekvador ve Peru ile karşılaşacak. Bu hafta ev sahibi, ilk maçta 2-0 kaybettiği Ekvador karşısına çıkacak.

Ekvador’a 3 Puan Yetiyor

Ekvador, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, Paraguay deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde 2022 Dünya Kupası’na gitmeyi garantileyecek. Gustavo Alfaro önderliğinde 16 maçtan 7 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başaran konuk ekip, attığı 25 gole karşılık, kalesinde 15 gole engel olamadı. Son 5 maçından 3 beraberlik, 2 galibiyet alan Ekvador, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Paraguay ile deplasmanda karşılaşacak. Konuk ekibin bu haftaki rakibi son maç itibariyle grupta hedefsiz kaldı. 2022 Dünya Kupası’ndan sadece 3 puan uzaklıkta olan Ekvador, bir kez daha Paraguay karşısında kazanmak istiyor.

Paraguay – Ekvador Maç Bilgileri

Paraguay – Ekvador Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Nesine.com sitesinden Türkiye saati ile 02:30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jesús Valenzuela. Mücadele Antonio Oddone Sarubbi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Paraguay’da Junior Alonso kart cezalısı. Ekvador takımında Alan Franco, Alexander Dominguez, Gonzalo Plata ve Moises Caicedo kart cezalısı.

Paraguay'ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Anthony Silva, Fabian Balbuena, Alberto Espinola, Gustavo Gomez, Robert Rojas, Oscar Romero, Angel Lucena, Gaston Gimenez, Angel Romero, Richard Sanchez, Antonio Sanabria.

Ekvador'un ilk 11’i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Hernan Galindez, Felix Caicedo, Piero Hincapie, Byron Castillo, Pervis Estupinan, Carlos Gruezo, Angel Mena, Jeremy Sarmiento, Eduar Preciado, Renato Ibarra, Michael Estrada.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası’ndan sadece 3 puan uzaklıkta olan Ekvador, grupta hiçbir hedefi kalmayan Paraguay karşısında galip gelecek ve son haftaya 2022 Dünya Kupası’nı garantileyerek girecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.12

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…