TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Sivasspor İddaa Tahmini 01.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor deplasmanda, Galatasaray karşısında puan arayacak. Zorlu mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.99, beraberlik 3.70, Sivasspor kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Galatasaray’dan Tek Gollü Galibiyet

Galatasaray, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Altay deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, Kerem’in tek golüyle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Uzun bir aradan sonra deplasmanda 3 puan sevinci yaşadılar. Bu hafta Sivasspor’u konuk edecek olan Domenec Torrent’in öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı son 4 iç saha maçında da galibiyet ile ayrıldı. Maç öncesinde Galatasaray’da savunmadan Marcao kart cezalısı.

Sivasspor Moral Buldu

Sivasspor, geçen hafta 3 puan alarak moral buldu. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’u tek golle 1-0 mağlup ettiler. Alanyaspor’u bir önceki hafta  Türkiye Kupası’nda da 2-1 ile geçmişlerdi. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, bu hafta Galatasaray’ın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Sivasspor, 1-0 kazanmayı başarmıştı. Yiğidolar, Süper Lig’de oynadığı son 6 deplasman maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Bu hafta Sivasspor’da Leke James’in sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray – Sivasspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da savunmadan Marcao kart cezalısı.Sivasspor’da Leke James’in sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Keram Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Kerem Atakan, Faycal Fajr, Sefa Yılmaz, Max Gradel, Hakan Arslan, Olarenwaju Kayode

İddaa Tahmini

Sivasspor, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Geçen hafta Alanyaspor’u mağlup ettiler ama şansları yanındaydı. Galatasaray, toparlanma sinyalleri veriyor. Özellikle iç sahada iyi bir seri yakaladılar. Sivasspor karşısında zor da olsa kazanırlar.  

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Best10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasray, uzun bir aradan sonra iç sahada kaybetti. Sivasspor karşısında 1-0 öne geçtiler ama maçı 3-2 kaybettiler.