TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Beşiktaş İddaa Tahmini 01.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor evinde, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Kayserispor ile Beşiktaş takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Kayserispor galibiyetine 3.45, beraberlik tercihine 3.70, Beşiktaş galibiyetine ise 2.14 verildiğini görüyoruz.

Kayserispor Sürpriz Peşinde

Kayserispor, geçtiğimiz hafta galibiyeti hak etmişti ama olmadı. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta da mağlubiyet yaşamayan Hikmet Karaman’ın öğrencileri, bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek. Antalyaspor karşısında gösterdikleri performans ile beğeni topladıklarını belirtelim. Süper Lig’de kümede kalmayı da garantilediler. Bu hafta Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş Evinde Farklı Kaybetti

Beşiktaş, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 3-0 kaybettiler. Şok bir yenilgi yaşayan Siyah Beyazlılar, yeni hocası Valerien Ismael yönetiminde de ilk mağlubiyetini almış oldu. Süper Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybeden Beşiktaş’ın Avrupa umutları da zora girdi diyebiliriz. Bu hafta ise Kayserispor deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 4-2 kazanmıştı. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Mert Günok ve Can Bozdoğan sakat. Josef De Souza ise cezalı.

Kayserispor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Kayserispor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor. Beşiktaş’ta Mert Günok ve Can Bozdoğan sakat. Josef De Souza ise cezalı.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silvio Lung, Dimitrios Kolovetsios, Uğur Demirok, Mert Çetin, Yasir Subaşı, Abdülkadir Parmak, İbrahim Akdağ, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Carlos Mane, Mario Gavranovic

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Beşiktaş, geçen hafta hiç güven vermedi. Bu karşılaşmada en mantıklı seçim gollere yönelmek. Kayseri’de en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.56

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gollü bir maç oldu. Beşiktaş, geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrıldı. Kevin Nkoudou, Beşiktaş’a galibiyeti getirdi.