UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Manchester City İddaa Tahmini 04.05.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı devam ediyor. Manchester City deplasmanda, Real Madrid’e konuk olacak. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Real Madrid ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 3.20, beraberlik tercihine 4.00, Manchester City galibiyetine ise 2.10 verildiğini görüyoruz.

Real Madrid İlk Maçı Kaybetti

Real Madrid, ilk maçı Etihad’da 4-3 kaybetti. Karim Benzema, yine gollerine devam etti ama bu kez Manchester City karşısında gülen taraf olamadılar. La Liga’da geçen hafta Espanyol’u 4-0 ile geçerek şampiyonluğu ulaşan Real Madrid’in aklı, bugün oynanacak rövanş maçında. Real Madrid bugün 2 farklı kazanırsa, adını finale yazdıran taraf olacak. Bir önceki turda Santiago Bernabeu’da konuk ettikleri PSG’yi 3-1 mağlup ederek yarı finalin yolunu tutmuşlardı. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Eden Hazard ve David Alaba’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Manchester City Final Peşinde

Manchester City, Premier Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Etihad’da ilk maçı 4-3 kazanan Pep Guardiola’nın öğrencileri, avantajı eline geçirdi. Kevin De Bruyne önderliğinde önemli bir galibiyet alan Manchester City, bugün alacağı her türlü beraberlikte finale kalmayı başaracak. Hafta sonu ise Premier Lig’de Leeds United’ı 4-0 ile geçerek liderliğini koruyan Manchester City’de moralle yerinde. Maç öncesinde Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones sakat olan isimler.

Real Madrid – Manchester City Maç Bilgileri

Real Madrid – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Orsato. Mücadele Santiago Bernabéu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Eden Hazard ve David Alaba’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones sakat olan isimler.

Real Madrid’in 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından gerçekten zor bir karşılaşma. İlk maçta Manchester City, rakibini 4-3 mağlup etti ve İspanya’ya avantajlı bir şekilde geldi. Real Madrid’in finale kazanması için kazanması şart. Manchester City, çok hızlı rakip kaleye gidebilen bir takım. Final niteliğindeki maçta iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.32

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçın 2. yarısı harika geçti. Manchester City, Mahrez ile öne geçti ama maçın bitimine 3 dakika kala 2 gol bulan Real Madrid, maçı uzatmalara götürdü. Rakibini 3-1 mağlup eden Real Madrid, finale adını yazdırdı.