Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Venezia İddaa Tahmini 05.05.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde küme düşme adayları arasında yer alan Salernitana ve Venezia, 5 Mayıs Perşembe akşamı erteleme maçında karşılaşacak. Ligin iki yeni temsilcisinin zorlu mücadelesi Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

Betroad, Salernitana galibiyetine 1.82, beraberliğe 3.75, Venezia galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Salernitana 4 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır bileği bükülmeyen Salernitana, bitime 4 maç kala en zayıf halka olmaktan kurtulurken, düşme hattının üzeri ile puan farkını 2’ye indirdi. Son 3 sıra içerisinde son haftaların en iyi performansını sergileyen ev sahibi, yeni yükseldiği Serie A Ligi’dne ilk kez 4 maçtan mağlubiyet almadan ayrıldı. Davide Nicola göreve geldikten sonra takımı toparlanmakta zorlansa da, ev sahibi geç açıldı ama ligde kalma umutlarını korudu. Erteleme maçında en alt sıradaki Venezia ile karşılaşacak olan Salernitana, kazanması halinde düşme hattından çıkacak. Ev sahibinde son haftalara Ederson ve Federico Bonazzoli ikilisi golleriyle damga vururken, Sampdoria, Udinese ve Fiorentina karşısında kazanan ekip, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından 1 puanla döndü.

Venezia’nın Kader Maçı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Juventus deplasmanına konuk olan Venezia, yeni hocası Andrea Soncin ile ilk sınavını 2-1 kaybetti ve en alt sıradan kurtulamadı. Üst üste 9. mağlubiyetini alan konuk ekip, adım adım alt lige ilerlerken, bir türlü aradığı yükselişi bulamadı. Son haftalara oranla Juventus karşısında daha dirençli bir futbol ortaya koysa da, mağlubiyetten kurtulamayan Venezia’nın, düşme hattının üzeri ile puan farkı 6’ya yükseldi. Erteleme maçı konuk ekip için büyük bir şans. En yakın rakiplerinden Salernitana ile karşılaşacak olan Venezia, kaybetmesi halinde ise son 3 maçını kazansa dahi, küme düşme tehlikesi yaşayacak. Kader maçına yeni hocasıyla çıkacak olan Venezia’da tek hedef 3 puan.

Salernitana – Venezia Maç Bilgileri

Salernitana – Venezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Jaroszynski, Federico Fazio, Andrea Schiavone, Capezzi, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Sergio Romero, Ampadu, Ceccaroni, Caldara, Molinaro, Dor Peretz, Tessmann, Aramu, Crnigoj, Kiyine, Thomas Henry.

İddaa Tahmini

Ligde kalmak için erteleme maçını kazanması gereken Salernitana ve Venezia, karşılaşmaya çok motive çıkacak. İki takımda 3 puanla ligde kalma umutlarını fazlasıyla arttırabilir. Zorlu mücadelede iki takımda karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Betroad Oranı KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede kazanan son haftaların formda takımı Salernitana oldu. Ev sahibi en yakın rakiplerinden Venezia’yı 2 golle mağlup etti. Kazananları tebrik ederiz.