UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Leicester City Bahis Tahmini 05.05.2022

İddaa fikstüründe 5 Mayıs Perşembe akşamı yer alan UEFA Konferans Ligi Yarı Final Turu rövanş mücadelesinde, Roma ile Leicester City kozlarını paylaşacak. Mücadele EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

İlk maçı 1-1’lik beraberlikle sona eren maçın rövanşında Rexbet, Roma galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.40, Leicester City galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda.

Roma İlk Maçtan İstediğini Aldı

İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına devam eden Roma, UEFA Konferans Ligi’nde ise adım adım finale yürüyor. Yarı finalist geçtiğimiz hafta Leicester City deplasmanına konuk olurken, Pellegrini’nin golüyle ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçtan 1-1’lik beraberlikle döndü. İlk maçta kaptan Pellegrini golüyle takımını sırtlarken, 20 yaşındaki yıldız Zalewski maçın etkili isimlerinden birisiydi. Evine avantajlı dönen Roma, İtalya Serie A Ligi’nde ise haftayı golsüz Bologna beraberliğiyle kapatırken, Leicester City karşısında verecekleri rövanş sınavına odaklandılar. Ligde 3 maçtır kazanmayan Roma, hedefinin Konferans Ligi olduğunu İngiltere deplasmanında sergilediği iyi futbolla bizlere gösterdi. Jose Mourinho ve öğrencileri, mabedi Olimpico Stad’nda Leicester karşısına büyük bir avantajla çıkacak.

Leicester City Maç Kazanmakta Zorlanıyor

UEFA Konferans Ligi’nin yarı finalisti Leicester City, ilk maçta Roma’yı sahasında konuk ederken, Pellegrini ve Ademola Lookman’ın karşılıklı gollerine sahne olan mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Avantajı kapan taraf Roma olurken, Leicester City deplasmanda kazanmak zorunda kaldı. Brendan Rodgers’ın öğrencileri 5 maçtır galibiyete hasret kalırken, İngiltere Premier Ligi’nde zor günler geçirmeye devam etti. Son olarak deplasmanda Tottenham’ı 3-1 kaybeden konuk ekip, üst üste 4. lig maçında puan kaybetti. Galibiyet adına fazlasıyla zorlanan Leicester City, Konferans Ligi sahnesinde Randers FC , Rennes ve PSV engellerini zorlanmadan geçerken, Roma karşısında ise zor anlar yaşadı.

Roma – Leicester City Maç Bilgileri

Roma – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Henrikh Mkhitaryan sakat. Leicester City cephesinde ise Wilfred Ndidi ve Ryan Bertrand’ın sakatlığı bulunuyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Vina, Smalling, Kumbulla, Bryan Cristante, Maitland-Niles, Veretout, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy, Nicola Zalewski, Tammy Abraham.

Leicester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Harvey Barnes, Jamie Vardy.

İddaa Tahmini

İlk maçta birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayan, karşılıklı gollere imza atan Roma ve Leicester City, bir kez daha galibiyet adına zorlanacaktır. Dev maçta tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma taraftarı önünde Tammy Abraham’ın golüyle tur atladı. Jose Mourinho’nun öğrencileri tek gollü galibiyetiyle final biletini cebine koymayı başardı.