Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Sampdoria Bahis Tahmini 07.05.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde son 3 haftaya girilirken 5. sırada yer alan Lazio sahasında 15. sıradaki Sampdoria‘yı konuk edecek. 7 Mayıs Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadele Türkiye saati ile 21:45’te, S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.75, Sampdoria galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.40 olarak verilmiş.

Lazio Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde 35 haftadan 17 galibiyet, 8 beraberlik, 10 mağlubiyetle 59 puan toplamayı başaran Lazio, bitime 3 hafta kala 6. sırada yer aldı. Maurizio Sarri ve öğrencileri, Milan karşısında 1-0 öne geçtikten sonra 2-1 mağlup olurken, geçtiğimiz hafta Spezia karşısında ise 3 kez geriden gelerek 4-3’lük galibiyete uzandı. Son 5 maçta sadece lidere kaybeden Lazio, Konferans Ligi potasında yer almayı başarırken, UEFA Avrupa Ligi potasındaki Roma’dan ise averajla geride yer alıyor. Hata yapmaması gereken ev sahibi, sezonun ilk yarısında 10 kişiyle mağlup etmeyi başardığı Sampdoria ile taraftarı önünde karşılaşacak.

Sampdoria Rahat Nefes Aldı

İtalya Serie A Ligi’nde kader maçlarından birisine taraftarı önünde çıkan Sampdoria, küme düşme tehlikesinin devam ettiği mücadelede en yakın rakibini Sabiri’nin golüyle 1-0 galip gelmeyi başardı. Kalesinde son dakikada penaltı tehlikesi yaşayan konuk ekip, gole geçit vermezken, bitime 3 hafta kala düşme hattı ile puan farkını 7’ye çıkardı. Marco Giampaolo’nun öğrencileri, Serie A Ligi sahnesinde tam 4 hafta sonra galip gelmeyi başarırken, rahat bir nefes aldı. Son haftalarda iyi performanslar sergilemekte zorlanan Sampdoria, tek galibiyetini düşme hattındaki Genoa karşısında alırken, güven vermemeye devam etti.

Lazio – Sampdoria Maç Bilgileri

Lazio – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Sampdoria cephesinde ise Manolo Gabbiadini, Sebastian Giovinco ve Stefano Sensi’nin sakatlığı bulunuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Gabarron, Hysaj, Francesco Acerbi, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Dragusin, Augello, Ferrari, Albin Ekdal, Morten Thorsby, Ronaldo Vieira, Candreva, Askildsen, Caputo, Quagliarella.

İddaa Tahmini

Derbi mağlubiyetinin etkilerini çabuk atlatmayı başaran ve Avrupa Ligi hedefini sürdüren Lazio, galibiyetlerine Sampdoria karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio sahasında rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibine 3 puanı getiren goller Gabarron ve Luis Alberto’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.