Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt Mönchengladbach Bahis Tahmini 08.05.2022

tivibu SPOR 3 ekranlarından 8 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Frankfurt ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek.

Bets10, Frankfurt galibiyetine 2.35, beraberliğe 4.00, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.15, beraberliğe 3.50, konuk ekibe ise 2.39 olarak verilmiş.

Frankfurt Avrupa Şampiyonluğunu İstiyor

Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi’nde çok başka oynuyor. Avrupa’da bileği hiç bükülmeyen Oliver Glasner’in öğrencileri, 12 maçtan 7 galibiyet, 5 beraberlik alırken, West Ham’ı 2 maçta da mağlup ederek finalist olmayı başardı. Finalde Ranger ile karşı karşıya gelecek olan Frankfurt, Almanya Bundesliga’da ise 6 maçtır puan kaybediyor. 40 puanla 12. sırada yer alan ev sahibi, ligden bu sezon umudunu kesti. Küme düşme tehlikesi kalmayan Frankfurt, Avrupa dönüşü, Bundesliga’da Gladbach ile karşılaşacak. Ev sahibi sezonun ilk yarısında 3-2 mağlup etmeyi başardığı ezeli rakibi karşısına hedefsiz çıkacak.

Mönchengladbach Galibiyet Peşinde

Adi Hütter’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da 32 haftadan 11 galibiyet, 8 beraberlik, 13 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başardı ve küme düşme tehlikesini atlattı. Zaman zaman düşme tehlikesi yaşayan ve kötü bir sezon geçiren Gladbach, ligde kalmayı garantilemesinin ardından geçtiğimiz hafta sahasında Leipzig’i 10 kişiyle 3-1 mağlup etti. Embolo ve Hofmann ikilisi mücadeleye damga vururken, konuk ekip son haftalardaki en iyi performanslarından birini sergiledi. Son 2 haftada hedefsiz kalan Gladbach, kötü geçen sezonda galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Frankfurt – Mönchegnladbach Maç Bilgileri

Frankfurt – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Christopher Lenz, Jesper Lindström, Martin Hinteregger ve Diant Ramaj sakat. Mönchengladbach cephesinde ise Nico Elvedi ve Kouadio Kone kart cezalısı. Marcus Thuram ve Laszlo Benes’in sakatlığı bulunuyor.

Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, N’Dicka, Chandler, Melo, Toure, Ansgar Knauff, Rode, Ajdin Hrustic, Sow, Daichi Kamada, Filip Kostic.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Lainer, Matthias Ginter, Netz, Friedrich, Jantschke, Neuhaus, Christoph Kramer, Hannes Wolf, Alassane Plea, Embolo.

İddaa Tahmini

Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan iki takımda, bu sezon Almanya Bundesliga’da hedeflerini kaybetti. İki takımında bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.25

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt ve Gladbach, 1’er gol bulduğu mücadeleden 1’er puanla ayrıldı. İki ezeli rakipte hedefsiz çıktığı mücadelede kaybetmedi. Kazananları tebrik ederiz.