Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Augsburg İddaa Tahmini 08.05.2022

8 Mayıs Pazar günü Almanya Bundesliga fikstüründe bizleri Leipzig ile Augsburg‘un 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4.

Red Bull Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Leipzig galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.50, Augsburg galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda.

Leipzig Lige Odaklandı

UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Leipzig, Almanya Bundesliga’ya odaklandı. UEFA Avrupa Ligi Yarı Finalinde ilk maçı iç sahada 1-0’lık Rangers galibiyetiyle kapatan ev sahibi, geçtiğimiz hafta içi İskoçya deplasmanında rövanşı 3-1 kaybetti ve finalin kapısından döndü. Tedesco, Avrupa şampiyonluğu için Almanya Bundesliga’da 2 haftadır rotasyona giderken, önce Union Berlin, ardından Gladbach’a kaybetti. 4. sıradaki yerini Frebiurg’a kaptıran ve Şampiyonlar Ligi hayallerini rakibinin ellerine bırakan Leipzig, son 2 haftada kazanarak, Freiburg’un puan kaybetmesini beklemek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, Avrupa hedefinde ligde 2 haftadır mağlup olsa da, artık Bundesliga’da eski günlerine dönmeyi başaracaktır.

Augsburg’a 1 Puan Yetiyor

Augsburg son deplasman maçından 1 puanla dönerek, ligde kalmayı garantilemek istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Köln’e 4-1 kaybeden Markus Weinzierl’in öğrencileri, Play Out hattının 6 puan üzerinde yoluna devam ederken, son 2 haftada Leipzig ve küme düşen Fürth ile karşılaşacak. Konuk ekibe ligde kalkmak için rakiplerini beklemeden 1 puana ihtiyacı var. Leipzig deplasmanında sürpriz arayacak olan Augsburg, geçtiğimiz hafta kötü savunma performansıyla dikkat çekerken, Leipzig maçı öncesinde güven vermedi. Fürth karşısına mutlak favori çıkacak olan konuk ekibin, Leipzig deplasmanında işi zor. Augsburg son 4 haftada sadece Bochum’u mağlup edebildi.

Leipzig – Augsburg Maç Bilgileri

Leipzig – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig takımında Mohamed Simakan kart cezalısı. Amadou Haidara sakat. Augsburg cephesinde ise Noah-Joel Sarenren-Bazee ve Tobias Strobl’un sakatlığı bulunuyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Petre Gulasci, Angelino, Willi Orban, Angelino, Lukas Klostermann, Benjamin Hendricks, Forsberg, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Andre Silva.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Framberger, Gouweleeuw, Iago, Oxford, Dorsch, Fredrik Jensen, Vargas, Gregoritsch, Zeqiri, Pepi.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’ne yarı finalist olarak veda eden Leipzig, galibiyete ihtiyacı olduğu Almanya Bundesliga sahnesinde Augsburg’u zorlanmadan mağlup edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Avrupa vedasının ardından rotasını Bundesliga’ya çeviren Leipzig, Augsburg karşısında harika bir galibiyet aldı. Ev sahibi 4 golle galip gelmeyi başarırken, bu hafta bizleri yanıltmadı.