Sivasspor Alanyaspor İddaa Tahmini 11.05.2022

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor evinde, Alanyapsor’u konuk edecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Sivasspor ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Sivasspor galibiyetinin 2.25, beraberlik tercihinin 3.60, Alanyaspor galibiyetinin ise 2.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sivasspor Avantajı Kaptı 

Sivasspor, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 3-1 kaybettiler. Akılların Türkiye Kupası yarı final maçında olduğu belliydi. ilk maçı Alanyaspor deplasmanında 2-1 kazanan Sivasspor, avantajlı olan taraf. Bugün 1-0 kaybetseler bile finale çıkmayı başaracaklar. Süper Lig’de 3 hafta önce karşılaştıkları Alanyaspor karşısında yine kazanmayı başarmışlardı. Maç öncesinde Sivasspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Alanyaspor’dan 3 Puan 

Alanyaspor, ilk maçta rakibine 2-1 kaybetmişti. İç sahada aldıkları bu mağlubiyet ile final şansını zora soktular. Süper Lig’de ise son 2 maçta üst üste galibiyetler alan Akdeniz ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor deplasmanında 2-1 kazandı ve Avrupa umutlarını sürdürdü. 4. sıradaki Başakşehir’in kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor’a konuk olacak Alanyaspor’a 1-0’lık galibiyet yetmeyecek. En az 2 farklı kazanmaları ya da 3-2 ve üzeri tek farklı gollü galibiyetler almaları gerekiyor. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Sivasspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Kerem Atakan, Faycal Fajr, Sefa Yılmaz, Max Gradel, Hakan Arslan, Olarenwaju Kayode

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Joao Novais, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Oğuz Aydın, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

İki takımda finale kalmak istiyor. Sivasspor avantajlı olan taraf ama Alanyaspor’dan bu kez daha tempolu bir 90 dakika bekliyorum. İlk maçta olduğu gibi yine karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, istediği sonucu aldı. 2-1’in rövanşında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, finale yükselen taraf oldu.