Juventus İnter İddaa Tahmini 11.05.2022

İtalya Kupası‘nda final günü geldi çattı. 11 Mayıs Çarşamba akşamı Juventus ile İnter kupa için kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi futbol severler TRT Spor ekranlarından canlı izleyebilir.

Bets10, Juventus galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.40, İnter galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.75, beraberliğe 2.90, konuk ekibe ise 1.94 oran veriyor.

Juventus’ta Hedef Kupa

Juventus geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde konuk olduğu Genoa deplasmanından puansız dönerken, şampiyonluk şansını matematiksel olarak kaybetti. Zaten Massimiliano Allegri ve öğrencileri kazansa dahi şampiyonluk şansını Milan’ın kazanmasıyla birlikte kaybetmişti. Düşme hattındaki Genoa karşısında Dybala ile 1-0’lık üstünlüğü yakalayan ev sahibi, 4 haftalık yenilmezlik serisini ve üstünlüğünü deplasmanda koruyamadı. İtalya Serie A Ligi’nde son 22 hafta sadece İnter ve Genoa’ya kaybeden Juventus’un elindeki tek kupa şansı İtalya Kupası. Sezonun ikinci yarısına harika performansıyla damga vursa da, şampiyonluk yarışına yetişemeyen ev sahibi, ezeli rakibi İnter karşısında bir kupa şansını daha kaybetmek istemiyor. Göreve sezon başında gelen Allegri aradığı başarıyı son haftalarda bulurken, en azından sezonu kupayla kapatmak istiyor.

İnter 2 Kupayı İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, Conte ile yollarını ayırdıktan sonra sezon başında göreve Simone Inzaghi’yi getirirken, yeni hocasıyla iki kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sona taşımayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya lider Milan’ın 1 puan gerisinde giren konuk ekip, İtalya Kupası’nda ise finalist. 3 hafta önce Bologna deplasmanında alınan mağlubiyet İnter’in liderlik şansını elinden alsa da, konuk ekip son 2 haftada Udinese ve Sampdoria’yı mağlup ederek, yakın takibi bırakmadı. İtalya Kupası’nın finalisti olarak ezeli rakibi Juventus ile karşılaşacak olan İnter, 2 sezondur ezeli rakibine bariz bir üstünlük kuruyor. Son 5 derbide rakibine 1 galibiyet şansı veren konuk ekip, bu sezon çıktığı 3 maçta ise hiç mağlup olmadı. Sezonu 2 kupayla kapatmak isteyen İnter, şampiyonluk şansını kendi elinde tuttuğu tek kulvar olan İtalya Kupası’nda kazanmak istiyor.

Juventus – İnter Maç Bilgileri

Juventus – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Paolo Valeri. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Luca Pellegrini, Mckennie, Locatelli, Jorge ve Chiesa sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak. İnter takımında önemli bir eksik bulunmuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Denis Zakaria, Matthijs De Light, Daniele Rugani, Danilo, De Sciglio, Arthur, Adrien Rabiot, Vlahovic, Moise Kean, Alvaro Morata.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Denzel Dumfries, Bastoni, Milan Skriniar, Federico, Dimarco, Marcelo Brozovic, Nicolo Barealla, Correa, Ivan Perisic, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

İtalya Kupası’nda Final dev bir derbiye sahne olacak. Bit tarafta kupanın son sahibi Juventus, diğer tarafta ise Serie A Ligi’nin son şampiyon İnter var. Taraf bahsinin güç olduğu dev maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter ilk yarıda rakibine üstünlük kurmayı başarırken, 90 dakika sonunda kuramadı. Ancak uzatmalarda bir kez daha oyuna ağırlığını koyan taraf İnter oldu ve 2 golle skoru 4-2’ye getirirken, İtalya Kupası’nda zafere ulaştı.