Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Salernitana İddaa Tahmini 14.05.2022

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, 14 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadelede, Empoli ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Bets10, Empoli galibiyetine 3.25, beraberliğe 4.00, Salernitana galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.48, KGYOK 2.65 olarak verilmiş.

Empoli Tehlikeyi Atlattı

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, karşılaşmayı ev sahipliği yapacak olan Empoli, ligde kalmayı garantiledi. Ligin yeni temsilcisi Aurelio Andreazzoli önderliğinde 36 haftalık fikstürden 9 galibiyet, 10 beraberlik, 17 mağlubiyetle 37 puan toplamayı başardı ve 14. sırada yer aldı. Son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atan Empoli, Napoli karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza atarken, son 2 hafta önce 9 kişi kaldığı Torino’ya 3-1, geçtiğimiz hafta ise İnter’e deplasmanda 4-2 kaybetti. Ligde kaldıktan sonra düşüşe geçen ev sahibi, iyi hücum ve kötü savunma performansıyla bu sezon dikkat çekiyor.

Salernitana 6 Maçtır Kaybetmiyor

Salernitana cephesinde Davide Nicola etkisini izliyoruz. Teknik adam ilk 30 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan takımını, son 6 haftada namağlup bir performans grafiğine taşırken, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Salernitana düşme potasından kurtuldu. Bitime 2 hafta kala düşme hattının 1 puan üzerinde yer alan konuk ekip, Empoli ve Udinese’yi mağlup etmesi halinde ligde kalacak. Ligin yeni temsilcisi Serie A Ligi’nde kolay vazgeçmeyeceğini son haftalarda bizlere ispatladı. Geçtiğimiz hafta düşme hattındaki rakibi Cagliari ile sahasında karşı karşıya gelen Salernitana, Verdi’nin gollüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, tam 10 dakika uzatma gösterilen maçta galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı. Salernitana cephesinde tehlike 6 haftalık harika performansa rağmen devam ediyor.

Empoli – Salernitana Maç Bilgileri

Empoli – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli takımında Nicolas Haas, Riccardo Marchizza ve Lorenzo Tonelli sakat. Salernitana cephesinde ise Luca Ranieri’nin sakatlığı bulunuyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Mattia Viti, Fabiano Parisi, Fiamozzi, Barjrami, Marco Benassi, Zurkowski, Stojanovic, Henderson, Cutrone, Pinamonti.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Jaroszynski, Federico Fazio, Andrea Schiavone, Capezzi, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde kümede kalmak için iyi performansını sürdürmek zorunda olan Salernitana, ligde hedefsiz kalan Empoli karşısında galip gelmeyi başaracak ve düşme hattının üzerinde yer alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.84

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligde kalma mücadelesi devam eden Salernitana, galibiyet serisini sürdürmeyi başaramasa da, yenilmezlik serisini sürdürmeyi başardı ve haftayı Empoli deplasmanında 1 puanla kapatarak, son maça düşme potasının üzerinde çıkmayı başardı.