LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Osasuna Bahis Tahmini 15.05.2022

İspanya La Liga’da hedefi bulunmayan iki takım, Athletic Bilbao ve Osasuna karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak ve D Smart Go kanalından canlı yayınlanacak.

Athletic Bilbao ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Athletic Bilbao kazanır 1.55, beraberlik 4.25, Osasuna kazanır ise 6.60 olarak açıklanmış. 

Athletic Bilbao Deplasmanda Kaybetti

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Granada deplasmanından puansız döndü. Los Carmenes’de Granada’ya 1-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Valencia ile golsüz berabere kalmışlardı. Konferans Ligi şansını zora sokan Bask ekibi, bu hafta Ramon Sanchez’de konuk edeceği Osasuna karşısında 3 puan arayacak. İç sahada oynadıkları son 8 La Liga maçında sadece Celta Vigo’ya kaybettiler. Bu hafta Athletic Bilbao’da Mikel Vesga kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Osasuna 4 Maçtır Kazanamıyor

Osasuna’nın La Liga’da herhangi bir iddiası bulunmuyor. Haftalar öncesinden kümede kalmayı garantilediler. Zaten düşme potasına çok yaklaşmadıklarını da belirtelim. Geçtiğimiz hafta içi Getafe’yi konuk olan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. La Liga’da oynadıkları son 4 maçtan galibiyet çıkartamadılar. Bu hafta konuk olacakları Athletic Bilbao karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Athletic Bilbao – Osasuna Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da D Smart Go kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Mikel Vesga kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Manuel Sanchez, David Garcia, Juan Cruz, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Lopez, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, geçen hafta şok bir mağlubiyet yaşadı. Granada deplasmanında 1-0 kaybettiler. San Mames Barria’da ise kolay kolay kaybetmiyorlar. Son iç saha maçında 3 puan almalarını bekliyorum. Osasuna’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, rahat bir galibiyet aldı. Osasuna engelini 2-0 ile geçtiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.