İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.05.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Gaziantep FK – Çaykur Rizespor: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta yine galibiyet alamadı. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanında 3-0 ile sahadan ayrıldılar. Erol Bulut’un ekibi, Süper Lig’de kümede kalmayı başardı ama gösterdikleri performans ile hiç güven vermiyorlar. Tam 8 maçtır Süper Lig’de kazanamayan bir Gaziantep FK var. Bu hafta ise sezonun son maçında Çaykur Rizespor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Gaziantep FK’da savunmadan Steven Caulker’ın sakatlığı devam ediyor. Çaykur Rizespor’un Süper Lig’de küme düşmesi kesinleşti. 2 hafta önce Yeni Malatyaspor deplasmanında 3-1 kazandılar ama bu galibiyet kümede kalmaları için yeterli olmadı. O hafta Gaziantep FK 1 puan alınca, Çaykur Rizespor’da matematiksel olarak küme düşmüş oldu. Geçtiğimiz hafta ise taraftarı önünde Sivasspor’u konuk eden Bülent Korkmaz’ın öğrencileri, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta Çaykur Rizespor’da Alper Potuk’un sakatlığı devam ediyor. Gaziantep FK, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Aynı şekilde Çaykur Rizespor’da son 5 maçta kalesinde gol gördü. İki takımında gol bulacağı bir maç olur. Karşılıklı gol var tercihi ön planda olmalı. Galatasaray, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştüler ama maçı 3-2 kazanarak sezonun son iç saha maçında taraftarına 3 puan ile veda ettiler. Süper Lig’de herhangi bir iddiası kalmayan Galatasaray, sezonun son maçında Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Deplasmanda galibiyet almakta zorlanan Domenec Torrent’in ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 5 deplasman maçında sadece 1 kez kazanabildi. Maç öncesinde Galatasaray’da Omar ve Inaki Pena’nın sakatlıkları devam ediyor. Taraf bahsine yönelmek riskli. Antalyaspor, iç sahada çok etkili bir takım ama Süper Lig’de oynadıkları son 8 maçta da kalelerinde gol gördüler. 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstü.

Antalyaspor – Galatasaray: 2.5 ÜST, 1.42 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Antalyaspor, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanında 4-2 kazanmayı başardılar. Süper Lig’de yenilmezlik serisini 15 maça çıkartan Kırmızı Beyazlılar, en son mağlubiyetini Ocak ayında Çaykur Rizespor karşısında yaşamıştı. O tarihten bu yana tam 15 maçtır mağlubiyet yüzü görmediler. Son haftalarda hücumda da müthiş bir üretkenlik yakalayan Antalyaspor, bu hafta Galatasaray karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Admir Mehmedi’nin sakatlığı devam ediyor. Galatasaray, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştüler ama maçı 3-2 kazanarak sezonun son iç saha maçında taraftarına 3 puan ile veda ettiler. Süper Lig’de herhangi bir iddiası kalmayan Galatasaray, sezonun son maçında Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Deplasmanda galibiyet almakta zorlanan Domenec Torrent’in ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 5 deplasman maçında sadece 1 kez kazanabildi. Maç öncesinde Galatasaray’da Omar ve Inaki Pena’nın sakatlıkları devam ediyor. Taraf bahsine yönelmek riskli. Antalyaspor, iç sahada çok etkili bir takım ama Süper Lig’de oynadıkları son 8 maçta da kalelerinde gol gördüler. 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstü.

Real Madrid – Real Betis: MS 1, 1.54 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Real Madrid, geçtiğimiz haftayı beraberlikle kapatan takımlardan biriydi. Cadiz deplasmanına konuk olan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri 1-0 öne geçti ama skor üstünlüğünü koruyamadı ve Cadiz ile 1-1 berabere kaldı. La Liga’nın son haftasında Santiago Bernabeu’da Real Betis’i konuk edecekler. 28 Mayıs’da UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile karşılaşacak olan Real Madrid bu hafta son önemli provasına çıkacak. La Liga’da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid’in bu hafta Real Betis karşısında kazanacağını düşünüyorum. Maç öncesinde Gareth Bale ve Eden Hazard’ın sakatlıkları devam ediyor. Real Betis, geçtiğimiz hafta Benito Villamarin’de Granada’yı konuk etti ve rakibini 2-0 mağlıp ederek üst üste 2. galibiyetini elde etti. İspanya Kral Kupası’nda Valencia’yı penaltılarla mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’ne doğrudan katılmayı garantiledi. Sezonun son maçında Real Madrid’e konuk olacak Real Betis’de Martin Montoya ve Victor Camarasa’nın sakatlıkları devam ediyor. Real Madrid, maçın favorisi. Santiago Bernabeu’da taraftarına galibiyet ile veda ederler. Real Betis karşısında kazanmalarını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.06

Bets10 Bahis Oranı: 27.23