Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Rennes İddaa Tahmini 21.05.2022

Lille ile Rennes‘in, 21 Mayıs Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 22:00‘de start alacak Fransa Ligue 1 mücadelesine Pierre Mauroy Stadı ev sahipliği yapacak.

Betroad, Lille galibiyetine 4.15, beraberliğe 3.96, Rennes galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.60, beraberliğe 3.50, konuk ekibe ise 1.59 oran veriyor.

Lille’de Kabus Sona Eriyor

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezonu Galtier önderliğinde şampiyon tamamlayan Lille, 10 yıllık hasrete son verirken, bu sezon Jocelyn Gourvennec önderliğinde sezonu eli boş kapatıyor. Avrupa bileti dahi almayı başaramayan ev sahibi, 37 hafta boyunca bir türlü istikrar sağlayamadı. Son 6 haftadan 4 mağlubiyet, 2 galibiyet alan Lille, geçtiğimiz hafta Nice deplasmanına konuk olurken, 1 geriye düştüğü mücadeleden 3 puanı 3 golle aldı. İkinci yarıda bulduğu her fırsatı gole çeviren Lille, oyun hakimiyetini elinde tutmayı başaramasa da, bitiş düdüğüyle birlikte skorun hakimi olmayı başardı. Kötü geçen sezonu iç saha galibiyetiyle kapatmak isteyen Lille, Şampiyonlar Ligi’ne gitmek isteye Rennes ile karşılaşacak.

Rennes Harika Oynadı

Rennes çok kritik bir galibiyet aldı. Şampiyonlar Ligi’ne gitmek isteyen konuk ekip, geçtiğimiz hafta Marsilya ile evinde karşı karşıya gelirken, rakibine deplasmanda 2-0 kaybeden Rennes, iç sahada 2-0 kazanarak hem rakibiyle puan farkını 3’e indirdi hem de 2’li averajı eşitledi. Genel averajda ise rakibine 21 gollük fark açmayı başaran Bruno Genesio’nun öğrencileri, harika bir sınav verdi. Son 4 haftadan 3 galibiyet çıkarmayı başaran konuk ekip, Lille deplasmanına çok moralli çıkacak. Avrupa potasında yer alan ekip, kazanması halinde Şampiyonlar Ligi için Marsilya’nın puan kaybetmesini bekleyecek. 37 haftada tam 80 kez rakip fileleri havalandıran ekip, harikulade bir sezon geçiriyor.

Lille – Rennes Maç Bilgileri

Lille – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Xeka sakat. Rennes cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leanardo Jardim Tiago Djalo, Sven Botman, Jose Fonte, Gabriel Dudmundsson, Jonathan Bama, Edon Zhegrova, Angel Gomes, Benjamin Andre, Jonathan David, Isaac Lihadji.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Adrien Truffert, Warmed Omari, Birger Meling, Hamari Traore, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Jonas Martin, Sehrou Guirassy, Gaetan Laborder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de harika bir sezon geçiren Rennes, 80 golle sezona damgasını vurdu. Şampiyonlar Ligi hedefinden sadece 3 puan uzaklıkta yer alan Rennes, bu hafta kazanarak Marsilya’nın puan kaybetmesini bekleyecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes’e beraberlik yetmedi. Şampiyonlar Ligi hayallerini son maçta kaçıran konuk ekip, son maçına hedefsiz çıkan Lille’e diş geçiremedi ve 4 golün atıldığı mücadele beraberlikle sona erdi.