Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Saint Etienne İddaa Tahmini 21.05.2022

Nantes evinde Saint Etienne‘yi konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in son hafta mücadelesi 21 Mayıs Cumartesi akşamı 22:00’de başlarken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Nantes galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.60, Saint Etienne galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.50, KGYOK 2.55 oran kazandırıyor.

Nantes 4 Maç Sonra Kaybetti

Antoine Kombouare önderliğinde Fransa Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Nantes, harika bir sezonu geride bırakıyor. Ev sahibi Fransa Ligue 1’de 37 haftadan 15 galibiyet, 9 beraberlik, 14 mağlubiyetle 54 puan toplamayı başarırken, uzun süre üst sıraları zorlamayı başardı Fransa Kupası’nda ise Nice’ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan ev sahibi, rüştünü ispatladı. 4 maçlık seriyle Lyon deplasmanına konuk olan Nantes, gol düellosundan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, son saniyeye kadar mücadele etmekten vazgeçmedi. Ev sahibi hedefsiz kalsa da, son haftalarda etkili futbolundan ödün vermiyor.

Saint Etienne Kazanmak Zorunda

Fransa Ligue 1’de son 4 haftayı eli boş kapatan Saint Etienne, geçtiğimiz hafta evinde hedefsiz Reims’e 2-1 kaybederken, son haftaya düşme potasının içerisinde girmek zorunda kaldı. Pascal Dupraz’ın öğrencileri Play Out hattındaki yerini kaybederken, hem doğrudan ligde kalma şansını kaybetti hem de Play Out şansını rakibinin ellerine verdi. Metz ile aynı puana sahip olan konuk ekip, rakibinden 6 averaj geride yer alıyor. 37 haftadan 7 galibiyet, 10 beraberlik, 20 mağlubiyetle 31 puan toplamayı başarabilen Saint Etienne, kabus gibi bir sezon geçirdi. Ligde kalma umutlarını korumak için Nantes deplasmanında galibiyete ihtiyacı olan Etienne, deplasmanda güven vermiyor.

Nantes – Saint Etienne Maç Bilgileri

Nantes – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Pedro Chirivella ve Charles Traore sakat. Saint Etienne cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Sylla, Dennis Appiah, Castelletto, Corchia, Moutoussamy, Regis Coco, Wylan Cyprien, Bukari, Merlin, Kolo.

Saint Etienne’nin 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Moueffek, Silva, Kolodziejczak, Nade, Assane Diousse, Camara, Youssouf, Arnaud Nordin, Aouchiche, Thioub.

İddaa Tahmini

İyi bir sezonun sonuna gelen Nantes, iç sahada kapanışı galibiyetle yapmak istiyor. Saint Etienne ise küme düşme tehlikesini yakından hissederken, son maç kazanmak zorunda. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede iki takımında rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 1 puan Saint Etienne’ye Play Out için yetti. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmazken, konuk ekip sahadan istediğini aldı. Kazananları tebrik ederiz.