TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Kayserispor İddaa Tahmini 21.05.2022

Spor Toto Süper Lig’de hiçbir iddiası kalmayan Sivasspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Sivasspor ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 1.84, beraberlik 3.95, Kayserispor kazanır ise 4.45 olarak açıklanmış.

Sivasspor Deplasmanda Güldü

Sivasspor, geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puan ile döndü. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Türkiye Kupası’nda da Alanyapsor’u eleyerek finale kalmayı başardıklarını belirtelim. Süper Lig’in son haftasında Kayserispor’u konuk edecek olan Sivasspor, kupa finalinde de Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Son 1 haftada Kayserispor ile 2 maça çıkacaklarını belirtelim. Bu hafta Sivasspor’da Leke James’in sakatlığı devam ediyor.

Kayserispor Zorlanmadan Kazandı

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u zorlanmadan 3-1 mağlup ettiler. Süper Lig’de kümede kalmayı garantileyen Hikmet Karaman’ın ekibi, ligin son haftasında Sivasspor’a konuk olacak. Kayserispor’un Türkiye Kupası finalinde de Sivasspor ile karşılaşacağını belirtelim. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Kayserispor evinde 3-0 kazanmıştı. Maç öncesinde Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Sivasspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Leke James’in sakatlığı devam ediyor. Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Kerem Atakan, Faycal Fajr, Sefa Yılmaz, Max Gradel, Hakan Arslan, Olarenwaju Kayode

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silvio Lung, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Mert Çetin, Lionel Carole, Abdülkadir Parmak, Oliver Kemen, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mustafa Pektemek

İddaa Tahmini

İki takımda Türkiye Kupası’nda finale kaldı ve önümüzdeki hafta bir kez daha karşılaşacaklar. Sivasspor, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Hem Sivasspor hem de Kayserispor’dan gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretmeyi başardı. Sivasspor 2-1 kazanarak sezona 3 puan ile veda etti.