Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Milan İddaa Tahmini 22.05.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde son haftaya lider giren Milan, şampiyonluk için 22 Mayıs Pazar akşamı Sassuolo deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Sassuolo galibiyetine 6.50, beraberliğe 5.00, Milan galibiyetine ise 1.45 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.50, beraberliğe 4.40, konuk ekibe ise 1.28 oran veriyor.

Sassuolo 4 Hafta Sonra Kazandı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, geçtiğimiz hafta Bologna deplasmanından 3 puanı 3 golle aldı. Son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından, deplasmanda maça iyi başlayan ve devre arasına 1-0 önde giren Alessio Dionisi’nin öğrencileri, ikinci yarıda da etkisini tam gaz sürdürdü ve karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Scamacca ve Berardi tüm gollerde katkı sağlarken, galibiyetin mimarları arasında yer aldı. 10. sırada yer alan ve İtalya Serie A Ligi’nde hiçbir hedefi kalmayan Sassuolo, bu hafta Milan’ı mağlup ederek tarihe geçebilir. Rakibinin uzun süredir devam eden şampiyonluk hasretini 1 yıl daha erteleyebilirler. Sezonun ilk yarısında Milan’ı 3-1 mağlup etmeyi başaran Sassuolo, lider karşısına farklı bir konsantrasyonla çıkacak. 4 hafta sonra ligde galip gelen ev sahibinde moraller yerinde.

Milan Şampiyonluğu İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Milan, 15 haftalık yenilmezlik serisiyle konuk olacağı Sassuolo deplasmanından 1 puanla çıkması halinde, 19. şampiyonluğunu ilan edecek. Son 5 maçının tamamını kazanan Stefano Pioli’nin öğrencileri, en yakın rakibi İnter’in 2 puan üzerinde yer alırken, 2’li averajda rakibinden üstün. 37 haftalık fikstürden 25 galibiyet, 8 beraberlikle 83 puan toplamayı başaran Milan, attığı 61 golle karşılık ise kalesinde sadece 31 gol gördü. Tam 11 yıldır şampiyonluk yaşamayan konuk ekip, Pioli yönetiminde hasrete son vermeye sadece 90 dakika uzaklıkta. Hedefsiz bir rakiple karşılaşacak olan Milan’ın hata yapma lüksü yok. Harika geçen sezonda finale kadar başarıyla gelen Milan, şampiyonluk kapısını ardına kadar araladı.

Sassuolo – Milan Maç Bilgileri

Sassuolo – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Doveri. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Jeremy Toljan ve Abdou Harroui’nin sakatlıkları bulunuyor. Milan’da tek eksik sakatlığı devam eden Simon Kjaer.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Chiriches, Ruan, Mert Müldür, Rogerio, Maxime Lopez, Frattesi, Domenico Berardi, Magnanelli, Raspadori.

Milan’nın 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Ismael Bennacer, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya lider giren Milan’a deplasmanda şampiyonluk için 1 puan yetiyor. Pioli ve öğrencileri harika geçen sezonun son maçında hata yapmayacak ve deplasmanda Sassuolo’yu mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde şampiyon Milan. Konuk ekip Sassuolo deplasmanında 3 puanı 3 golle alırken, İtalya Serie A Ligi’nde sezonu şampiyon tamamladı ve bizleri yanıltmadı. Konuk ekibe galibiyeti getiren gollerin 2’si Olivier Giroud’tan gelirken, diğer golü ise Kessie kaydetti.