Mjallby Kalmar Bahis Tahmini 28.05.2022

İsveç Allsvenskan’da bu sezon iç sahada mağlubiyeti bulunmayan Mjallby evinde, Kalmar ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Mjallby ve Kalmar arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Mjallby kazanır 3.20, beraberlik 3.15, Kalmar kazanır ise 2.39 olarak açıklanmış.

Mjallby 3 Maçtır Kayıp

Mjallby’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü Norrporten Arena’da Sundsvall’a konuk olan Mjallby, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’dan son haftalarda düşüşe geçmeye başladılar diyebiliriz. Son 3 haftada Malmö, Varnamo ve Sundsvall maçlarından galibiyet çıkartamayan Christian Jardler’in ekibi, bu 3 maçlık süreçte 1 puan toplayabildi. Öte yandan Mjallby’nin bu sezon iç sahada etkili sonuçlar aldığını ve sezon başından beri oynadıkları 4 iç saha maçında da kaybetmediklerini belirtelim. Strandvallen’de oynadıkları 4 maçta 10 puan topladılar. Maç öncesinde Mjallby’de Ivan Kricak kart cezalısı.

Kalmar 3 Puan Peşinde

Kalmar, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Djurgarden karşısında 3 puan almayı başardı. Guldfageln Arena’da oyndadıkları maçta Djurgarden’ı 1-0 mağlup ettiler. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet alan Henrik Rydström’ün ekibi, bu hafta Mjallby deplasmanında da 3 puan arayacak. Geride kalan 9 haftada 5 galibiyet alan Kalmar, topladığı 15 puan ile 5. sırada yer alıyor. Bu hafta Mjallby’e konuk olacak Kalmar’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mjallby – Kalmar Maç Bilgileri

Mjallby – Kalmar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Strandvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mjallby’de Ivan Kricak kart cezalısı.

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Samuel Brolin, Noah Eile, Magnus Finne Worts, Ivan Kricak, Carlos Gracia, Albin Mörfelt, Jesper Gustavsson, Adam Stahl, Rasmus Wiedesheim, Otto Rosengren, Noah Persson

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Doug Bergqvist, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, David Kristjan Olafsson, Isak Jansson, Noah Shamoun, Carl Gustafsson, Oliver Berg, Nahom Netabay, Romarinho

İddaa Tahmini

Mjallby, bu sezon iç sahada mağlubiyet yüzü görmedi. Kendi sahasında oynadıkları 4 maçta 10 puan topladılar. Kalmar ise zirve takibini sürdürüyor. Gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Hem Mjallby hem de Kalmar’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. İki takımda skor üretti. Gol var tercihimiz kazandı.