Polonya Galler İddaa Tahmini 01.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup ilk maçı oynanacak. Polonya iç sahada, Galler’i ağırlayacak. Saat 19.00’da start alacak karşılalmayı S SPORT 2 ve S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Polonya ile Galler zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Polonya galibiyetinin 1.78, beraberlik tercihinin 3.75, Galler galibiyetinin ise 4.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Polonya Dünya Kupası’nda 

Polonya, UEFA Uluslar Ligi’nde zor bir gruba düştü. A Ligi 4. Grubun ilk maçında Galler’i konuk edecekler. Gruptaki diğer rakipler ise Belçika ve Hollanda. Grubu lider bitirme şansları son derece düşük diyebiliriz ama Galler karşısında da maçın favorisiler. Dünya Kupası 2022 bileti almayı başaran Polonya, play off finalinde İsveç’i 2-0 ile geçerek Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanmıştı. UEFA Uluslar Ligi’nde grubun ilk maçında Galler’i konuk edecek Polonya’dan galibiyet bekliyorum.

Galler’in İşi Zor 

Galler, Dünya Kupası Eleme grubunu 2. sırada tamamlamıştı. Lider Belçika’nın ardından 2. sırada yer aldılar ve play off finalinde Avusturya’yı 2-1 ile geçerek Dünya Kupası bileti aldılar. Belçika ile bu kez UEFA Uluslar Ligi’nde aynı grupta yer alacaklar. Gruptaki diğer rakipleri ise Hollanda ve Polonya. Grubun ilk maçında Polonya’ya konuk olacak Robert Page’in öğrencileri, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Galler’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Polonya – Galler Maç Bilgileri

Polonya – Galler Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve S SPORT 2 kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pepsi Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Polonya'nın ilk 11'i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Matty Cash, Tomasz Kedziora, Jan Bednarek, Tymoteusz Puchacz, Pawel Dawidowicz, Karol Linetty, Mateusz Klich, Jakub Moder, Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Neco Williams, Joe Allen, Aaaron Ramsey, Connor Roberts, Harry Wilson, Daniel James, Kieffer Moore

İddaa Tahmini

Galler, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Polonya’nın dışında Belçika ve Hollanda ile karşılaşacaklar. Zor bir gruba düştüler. Polonya deplasmanında puan almaları zor. Polonya’nın gruba 3 puan ile başlayacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galler, öne geçmeyi başardı ama skoru koruyamadı. Polonya, 2 golle 3 puanı alarak gruba galibiyet ile başladı.