İskoçya Ukrayna İddaa Tahmini 01.06.2022

İskoçya ile Ukrayna, 1 Haziran Çarşamba akşamı 2022 Dünya Kupası için mücadele edecek. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play Off A Yolu Yarı Final mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İskoçya galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.10, Ukrayna galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.05, beraberliğe 2.80, konuk ekibe ise 2.90 oran veriyor.

İskoçya Doludizgin

İskoçya gözünü 2022 Dünya Kupası’na dikti. Ev sahibi 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’na iyi bir başlangıç yapamazken, ilk 4 maçtan sadece 1 galibiyet alan İskoçya, son 6 haftaya galibiyetleriyle damga vurdu. Son maçında lider Danimarka’yı iç sahada 4-0’lık harika bir skorla mağlup eden Steve Clarke’nin öğrencileri, 10 maç sonunda 24 puanla 2. sırada yer aldı. Liderin 4 puan gerisinde kalsa da, Play Off öncesinde harika seri İskoçya cephesinde moralleri yerine getirdi. Ukrayna maçının ertelenmesiyle birlikte, Play Off Yarı Final maçına Haziran ayında çıkacak olan ev sahibinde tüm gözler bu maça çevrildi. Son 6 maçının 5’inde kalesini gole kapatmayı başaran İskoçya, hem savunma hem de hücum hattıyla vites yükseltirken, Ukrayna karşısında favori taraf.

Ukrayna’nın Bileği Bükülmedi

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda, Ukrayna Milli takımını mağlup edebilen bir takım çıkmadı. Konuk ekip 8 maçlık periyottan, 2 galibiyet, 6 beraberlikle 12 puan toplamayı başarırken, lider Fransa’nın gerisinde, 2. sırada yer aldı. Finlandiya, Bosna Hersek ve Kazakistan’ı gerisinde bırakmayı başaran Ukrayna, son yıllarda eleme gruplarındaki başarısıyla dikkat çekiyor. EURO 2022 Eleme Grubu’nu da namağlup geçmeyi başaran ekip, gözünü 2022 Dünya Kupası’na dikerken, Rusya’nın işgaliyle birlikte Ülke olarak zor günler geçiren Ukrayna, İskoçya ile çıkacağı Yarı Final mücadelesinin Haziran ayına ertelenmesiyle birlikte dinlenme ve toparlanma şansı buldu. Zor günler Ukrayna cephesinde devam ederken, konuk ekip 2022 Dünya Kupası’na giderek, sportif bir başarıyla teselli bulmak istiyor. Namağlup olarak yoluna devam eden Oleksandr Petrakov ve öğrencileri, kolay lokma değil.

İskoçya – Ukrayna Maç Bilgileri

İskoçya – Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hampden Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İskoçya’nın ilk 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: David Marshall, Liam Cooper, Grant Hanley, McKenna, Andrew Robertson, Ryan Jack, Stuart Armstrong, Scott McTominay, John McGinn, Che Adams, Kevin Nisbet.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası’na gidecek son takımlar belli oluyor. Yarı Final maçında İskoçya ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. Uzun süredir namağlup performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran iki takımında, bu zorlu mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.89

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Ukrayna deplasmanda kazandı ve 2022 Dünya Kupası umutlarını finale taşıdı. Konuk ekip 3 golle kazanırken, finalde Galler ile karşılaşacak. Mücadelede iki takımda buldukları gollerle bizleri yanıltmadı.