İspanya Portekiz İddaa Tahmini 02.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup maçları heyecanı bugün başlıyor. Portekiz deplasmanda, İspanya’nın konuğu olacak. Saat 21.45’de başlacak karşılaşmayı S SPORT kanalından takip edebilirsiniz.

İspanya ile Portekiz zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İspanya galibiyetinin 2.20, beraberlik tercihinin 3.40, Portekiz galibiyetinin ise 3.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İspanya’da Hedef 3 Puan

İspanya, UEFA Uluslar Ligi’nde grubun ilk maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar A Ligi 2. grubunda yer alan İspanya’nın gruptaki rakiplerinin Portekiz, Çekya ve İsviçre olduğunu belirtelim. Grubun favorisi olarak gösteriliyorlar ama Portekiz’de kolay bir rakip değil. Ferran Torres, Gerard Moreno ve Marcos Llorente’ye büyük bir iş düşecek. Maç öncesinde İspanya’da Mikel Oyarzabal’ın sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığını belirtelim.

Portekiz Moralli

Portekiz, UEFA Uluslar Ligi mesaisinde ilk maçta İspanya’ya konuk olacak. UEFA Uluslar A Ligi 2. Grubunda yer alan Fernando Santos’un öğrencileri, grubun diğer maçlarında ise Çekya ve İsviçre ile karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası biletini almayı başaran Portekiz’de moraller yerinde ve UEFA Uluslar Ligi’nde de gruba 3 puan ile başlamak istiyorlar. İlk maçta İspanya karşısında işlerinin pek kolay olmayacağını belirtelim. Maç öncesinde Portekiz’de savunmadan Nelson Semedo’nun sakatlığı devam ediyor.

İspanya – Portekiz Maç Bilgileri

İspanya – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Cartuja Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İspanya’da Mikel Oyarzabal’ın sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadığını belirtelim. Portekiz’de savunmadan Nelson Semedo’nun sakatlığı devam ediyor.

İspanya'nın ilk 11'i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, AymericLaporte, Jordi Alba, Pau Torres, Marcos Alonso, Sergio Busquets, Koke, Pablo Gaviria, Dani Olmo, Ferran Tores, Pablo Sarabia

Portekiz'in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Joao Cancelo, Jose Fonte, Yannick Djalo, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek adına kolay bir maç değil. İspanya ve Portekiz, hücumda sorun yaşamayan takımlar. En az 3 golün atılacağı zevkli bir karşılaşma beklentim var. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.86

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede kazanan çıkmadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.