İtalya Almanya İddaa Tahmini 04.06.2022

İtalya evinde Almanya‘yı konuk edecek. UEFA Uluslar A Ligi 3. Grubu‘nun ilk hafta mücadelesi, 4 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, İtalya galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.50, Almanya galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

İtalya Toparlanamadı

İtalya cephesinde teknik adam Roberto Mancini’nin tahtı sallanıyor. 2018 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan ve 1958 yılından beri ilk kez Dünya Kupası’na gidemeyecek olan İtalya, teknik adam değiştirmiş ve Mancini yönetiminde yeni bir döneme başlamıştı. Yeni hocasıyla EURO 2020’de şampiyonluğa ulaşan ev sahibi, turnuvaya tam anlamıyla ambargo koymuştu. EURO 20202 dönüşü 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda yoluna lider devam eden İtalya, son 2 maçta üst üste beraberlikler alınca, liderliği kaybetti. Play Off mücadelesi vermek zorunda kalan ekip, Kuzey Makedonya mağlubiyetiyle bir kez daha Dünya Kupası hayallerine veda etti. Morallerin bozuk olduğu ev sahibi, geçtiğimiz hafta EURO 2020’nin sahibi olarak Copa America 2020 şampiyonu Arjantin ile UEFA Finalissima’da karşı karşıya gelirken, final maçını 3-0 kaybetti. Zor günler geçiren Maviler, çıkış yolu arıyor.

Almanya Yeni Hocasıyla Doludizgin

Almanya, Hansi Flick yönetiminde 2022 Dünya Kupası biletini cebine koydu. Panzerler EURO 2020’de eski hocası Joachim Löw ile mücadele ederken, sadece Son 16 Turu’na kadar çıkabilmişti. Flick göreve geldikten sonra 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda tüm maçlarını kazanan Almanya, 7 maçlık seriyle grubu lider tamamladı. Tek mağlubiyetini Löw yönetiminde alan konuk ekip, son 7 maçta tam 31 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Eleme gruplarında Almanya rüzgarlarının estiğini söyleyebiliriz. Tecrübeli teknik adamla gözünü 2022 Dünya Kupası şampiyonluğuna diken Almanya, son provasını UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta yapacak. EURO 2020’nin son şampiyonu İtalya karşısında kendisin test edecek olan Almanya, Flick yönetiminde güven vermeye devam ediyor.

İtalya – Almanya Maç Bilgileri

İtalya – Almanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Srdjan Jovanovic. Mücadele Renato Dall’ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İtalya’nın 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Lorenzo İnsigne.

Almanya’nın 11’i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Hector, Tah, Joshua Kimmich, Robin Gosens, Toni Kroos, Kai Havertz, Goretzka, Serge Gnabry, İlkay Gündoğan, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası başlamadan önce kendisini test edecek olan Almanya, ile zor günlerine son vermek isteyen İtalya, dev maçta iyi hücum performansları sergileyecek ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lorenzo Pellegrini ve Joshua Kimmich’in karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Dev maç iki takımında 1’er golüyle sona ererken, İtalya ve Almanya milli takımı 1’er puana razı geldi.