Macaristan İngiltere İddaa Tahmini 04.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup kapsamında, Macaristan ile İngiltere karşı karşıya geliyor. 4 Haziran Cumartesi akşamı fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Macaristan galibiyetine 9.00, beraberliğe 4.75, İngiltere galibiyetine ise 1.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Macaristan’ın İşi Zor

Macaristan Milli takımı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda beraber mücadele ettiği ve liderlik koltuğunu kaptırdığı İngiltere ile UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta karşı karşıya gelecek. Marco Rossi ve öğrencileri I Grubu’nda 10 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 17 puan toplarken, 2. Sıradaki Polonya2nın 3 puan gerisinde kaldı ve 2022 Dünya Kupası hayallerine veda etti. İngiltere’ye iç sahada 4-0 kaybeden, deplasmandan ise 1-1’lik beraberlikle dönen Macaristan, UEFA Uluslar Ligi’ne sürpriz bir galibiyetle başlamak istiyor. EURO 2020 biletini alan, 2022 Dünya Kupası şansını ise son haftaya kadar sürdüren ev sahibi, son yıllarda gelişme gösterse de, İngiltere karşısında işi çok zor.

İngiltere Namağlup Dünya Kupası’nda

EURO 2020 şampiyonluğunu finalde kaybeden İngiltere, gözünü 2022 Dünya Kupası şampiyonluğuna dikti. Gareth Southgate ve öğrencileri, EURO 2020’de finalist olurken, İtalya’ya seri penaltılarla kaybetti. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda ise namağlup bir performans ortaya koyan konuk ekip, 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başarırken, lider olarak gruptan çıkmayı başardı. Attığı 39 gole karşılık, kalesinde 3 gole izin veren ekip, harika bir eleme performansı ortaya koydu. Dünya Kupası öncesinde UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta mücadele edecek olan İngiltere, namağlup performansını sürdürmek istiyor. Mağlubiyeti unutan Gareth Southgate ve öğrencileri, Macaristan deplasmanında mutlak favori.

Macaristan – İngiltere Maç Bilgileri

Macaristan – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Artur Dias. Mücadele Puskas Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Macaristan’ın 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Gulasci, Adam Lang, Salai, Zsolt Nagy, Roland Varga, Adam Nagy, Szoboszlai, Lovrencsics, Mate Patkai, Sallai, Szalai.

İngiltere’nin 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası biletini namağlup, harika bir performansla alan İngiltere, sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Konuk ekip, UEFA Uluslar Ligi serüvenine Macaristan deplasmanında rahat bir galibiyetle başlayacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.88

Betroad Oranı: H2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Macaristan’dan sürpriz galibiyet. Ev sahibi İngiltere karşısında 90 dakika boyunca kalesini gole kapatırken, Dominik Szoboszlai’nin golüyle galibiyete uzandı ve UEFA Uluslar Ligi’ne harika bir başlangıç yaptı.