Sırbistan Slovenya İddaa Tahmini 05.06.2022

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grubu’nda ilk haftayı mağlubiyetle açan Sırbistan ile Slovenya, 2. hafta kapsamında 5 Haziran Pazar günü karşı karşıya gelecek. Rajko Mitic Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak.

Bets10, Sırbistan galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.33, Slovenya galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

Sırbistan Evinde Kaybetti

Sırbistan için zafer sarhoşu diyebiliriz. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’nda mücadele eden Dragan Stojkovic’in öğrencileri, 8 maçtan 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan toplamayı başarırken, namağlup performansla en yakın rakibi Portekiz’i geride bıraktı ve doğrudan 2022 Dünya Kupası biletini cebine koydu. Özellikle son maçta Portekiz karşısına liderlik için çıkan ve 2-1’lik galibiyete imza atan Sırbistan, büyük bir zaferlie 2022 Dünya Kupası’na hazırlanıyor. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grubu’nun ilk haftası Norveç ile kozlarını paylaşan ev sahibi, üstün bir oyun sergilese de, bir türü rakip savunmayı aşmayı başaramadı ve 90 dakika sona erdiğinde 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Sırbistan kısa süre içerisinde tekrar eski günlerine geri dönmek istiyor.

Slovenya Deplasmanda Etkisiz

EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası hayalleri suya düşen Slovenya, UEFA Uluslar B Ligi 4. Gruba mağlubiyetle başladı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu’nda iyi bir performans ortaya koymayı başaramayan Matjaz Kek ve öğrencileri,  UEFA Uluslar B Ligi 4. Grubu’nun ilk haftası evinde İsveç’i konuk ederken, 2-0’lık mağlubiyetle düşüşünü sürdürdü. Dünya Kupası elemelerinde 5 deplasman maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Slovenya, özellikle dış saha karnesiyle EURO 2020 elemelerinden itibaren güven vermeyi başaramadı. Gruba mağlubiyetle başlasa da, liderliğin favorileri arasında yer alan Sırbistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Slovenya, gerek iç saha gerekse deplasman performanslarıyla güven vermekten çok uzakta.

Sırbistan – Slovenya Maç Bilgileri

Sırbistan – Slovenya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rajko Mitić Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sırbistan’ın 11’i Belli mi?

Sırbistan’ın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Starhinja Pavlovic, Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Nemanja Gudelj Dusan Tadic, Andrija Zivkovic, Sasa Lukic, Milinkovic-Savic, Filip Kostic, Dusen Vlahovic.

Slovenya’nın 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Jaka Bijol, Josip Ilicic, Miha Zajc, Jasmin Kurtic, Miha Mevlja, Petar Stojanovic, Benjamin Verbic, Adam Gnezda Cerin.

İddaa Tahmini

Grupta ilk maçını kaybetse de, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinden itibaren sergilediği futbolla güven veren Sırbistan, Slovenya karşısında iç saha avantajıyla galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sırbistan ilk galibiyetini Slovenya karşısında aldı. UEFA Uluslar Ligi sahnesine mağlubiyetle başlayan ev sahibi, bu hafta Slovenya karşısında bizleri yanıltmadı ve 4 golle çok rahat bir galibiyet aldı. Kazananları tebrik ederiz.