Belarus Azerbaycan Bahis Tahmini 06.06.2022

Belarus sahasında Azerbaycan ile 6 Haziran Pazartesi akşamı karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleye Karadjordje Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Belarus galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.00, Azerbaycan galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.68 oran kazandırıyor.

Belarus 10 Maçtır Mağlup

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grupta, Kazakistan, Azerbaycan ve Slovakya ile mücadele edecek olan Belarus, 2022 Dünya Kupası hayallerinin elemelerde sona ermesiyle birlikte UEFA Uluslar Ligi sahnesinde mücadele ederken, ilk maçı iç sahada Slovakya’ya 1-0 kaybetti. Maç boyunca pozisyon dahi üretmekte zorlanan ve oyunun tüm hakimiyetini rakibinin ellerine kaptıran Belarus, üst üste 10. Kez mağlup oldu. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda son 9 haftayı mağlubiyetlerle geçirerek, zayıf halka haline gelen Georgi Kondratjev’in öğrencileri, mağlubiyetlerine UEFA Uluslar Ligi sahnesinde devam etti. 10 maçtır mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, kendisi gibi zor günler geçiren Azerbaycan karşısında galibiyet arayacak.

Azerbaycan Toparlanmak İstiyor

Azerbaycan cephesinde mağlubiyetler devam ediyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’nda 10 maçın 9’unu kaybeden 1 maçtan ise beraberlikle ayrılan Azerbaycan, eleme gruplarının en zayıf performanslarından birini sergilerken, geçtiğimiz hafta UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup kapsamında Kazakistan ile karşı karşıya geldi ve 2-0’lık mağlubiyetle zor günler geçirmeye devam etti. Galibiyeti unutan Azerbaycan cephesinde, teknik adam Giovanni De Biasi’nin tahtı sallanıyor. Kötü hücum ve savunma performansıyla maç kazanmakta zorlanan Azerbaycan, kendisin gibi zor günler geçiren Belarus karşısında, zor günlerden çıkış bileti arayacak. Konuk ekibin bu hafta galibiyete ihtiyacı var.

Belarus – Azerbaycan Maç Bilgileri

Belarus – Azerbaycan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Karadjordje Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belarus’un 11’i Belli mi?

Belarus’un muhtemel kadrosu: Gutor, Martinovich, Naumov, Polyakov, Matvejchik, Dragun, Kovalev, Maevski, Stasevich, Nekhajchik, Laptev.

Azerbaycan’ın 11’i Belli mi?

Azerbaycan’ın muhtemel kadrosu: Mahammadaliyev, Medvedev, Qarayev, Hüseynov, Salahli, Bayramov, Makhmudov, İbrahimli, Haghverdi, Ozobic, Ghorbani.

İddaa Tahmini

Galibiyet adına güven vermekten çok uzak olan Belarus ve Azerbaycan, bu hafta birbirlerinin savunma zafiyetlerini fırsata çevirerek, 90 dakika sonunda goller bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi ve kazanan çıkmadı. Azeerbaycan deplasmanda son 6 dakikayı 10 kişiyle tamamlarken, iki takımda etkisiz hücum performanslarıyla bizleri yanılttı.