İtalya Macaristan Bahis Tahmini 07.06.2022

7 Haziran Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, İtalya ile Macaristan karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup mücadelesi, S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Dino Manuzzi Stadı ev sahipliği yapıyor.

Betroad, İtalya galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.75, Macaristan galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.24, beraberliğe 4.00, konuk ekibe ise 7.50 oran veriyor.

İtalya’nın Kazanmaya İhtiyacı Var

Milli takım tarihinin en zorlu günlerini geçiren İtalya, 2018 yılında yaşanan büyük şokun ardından 2022 yılında bir kez daha Dünya Kupası şansını kaçırdı ve üst üste 2. kez Dünya Kupası hayallerinden uzak kaldı. 1958 yılından itibaren böyle bir başarısızlıkla karşı karşıya kalmayan ev sahibi, EURO 2020 şampiyonluğuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarsa da, şampiyonluğun ardından kaçan 2022 Dünya Kupası, İtalya cephesinde büyük hayal kırıklığı yarattı. Play Off Turu’nda alınan Kuzey Makedonya mağlubiyetinin ardından, EURO 2020 şampiyonu olarak UEFA Finalissima Finalinde, Copa America’nın şampiyonu Arjantin ile karşı karşıya gelen Mancini’nin öğrencileri, dev finali 3-0’lık ağır bir hezimetle kaybetti. Üst üste darbeler alan ekip, teselliyi ise UEFA Uluslar Ligi’nin açılış maçında buldu ve Almanya ile evinde 1-1 berabere kaldı. Toparlanma sinyalleri veren İtalya, bu hafta kazanmak istiyor.

Macaristan’dan Harika Galibiyet

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta mücadele edecek olan Macaristan, İtalya, Almanya  ve İngiltere’nin arasında zayıf halka olarak gösteriliyordu. İlk sınavını geçtiğimiz hafta veren Marco Rossi ve öğrencileri, iç sahada ağırladığı İngiltere’yi 1-0 mağlup etti ve büyük bir sürprize imza attı. Mücadelede galibiyeti getiren gol Dominik Szoboszlai’den gelirken, Macaristan savunmada harika bir sınav verdi. 2022 Dünya Kupası hayallerine 3 puanla veda eden konuk ekip, I Grubu’nda 2.’liği 3 puanla Polonya’ya kaptırsa da, sergilediği performans grafiğiyle umut vaad etmişti. Yükselişini UEFA Uluslar Ligi’nde sürdüren Macaristan, EURO 2020’nin sahibi İtalya karşısında harika performansını sürdürmek istiyor.

İtalya – Macaristan Maç Bilgileri

İtalya – Macaristan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sandro Scharer. Mücadele Dino Manuzzi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İtalya’nın 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Lorenzo İnsigne.

Macaristan’ın 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Gulasci, Adam Lang, Salai, Zsolt Nagy, Roland Varga, Adam Nagy, Szoboszlai, Lovrencsics, Mate Patkai, Sallai, Szalai.

İddaa Tahmini

Üst üste 2. final maçını kaybederek, hem 2022 Dünya Kupası’na katılma hakkını hem de CONMEBOL şampiyonluğun kaçıran İtalya, Almanya beraberliğiyle toparlanmaya başladı. İtalya bu hafta Macaristan karşısında galip gelmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya evinde Nicolo Barella ve Lorenzo Pellegrini’nin golleriyle kazandı. Zor günler geçiren İtalya, kabusa UEFA Uluslar Ligi sahnesinde Macaristan galibiyetiyle son verdi. Kazananları tebrik ederiz.